Δωρεά δύο PS4 Anniversary Edition σε ΜΚΟ

by George Polyzos • On 08-04-2015 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PlayStation_Press Release_GoldenHall_Unicef_Αμυμώνη_D

Η Sony ανακοίνωσε τη δωρεά δύο PlayStation 4 Anniversary Edition στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Αμυμώνη και την UNICEF, κατά την περίοδο του Πάσχα.

Οι Οργανώσεις θα διαθέσουν τις κονσόλες σε λαχειοφόρο αγορά, για την ενίσχυση των σκοπών τους, σε ενέργεια που θα διαρκέσει από τις 3 Απριλίου έως τις 18 Απριλίου στο Golden Hall.

Πιο αναλυτικά, με αφορμή τα 20 χρόνια από τη δημιουργία της πρώτης κονσόλας PlayStation, η Sony Computer Entertainment, δωρίζει στη UNICEF και στην Αμυμώνη 2 επετειακές κονσόλες PlayStation 4 για την ενίσχυση των δράσεών τους.

PlayStation_Press Release_GoldenHall_Unicef_Αμυμώνη_E

Οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν την συλλεκτική έκδοση του PS4, αγοράζοντας λαχνούς από τα περίπτερα της Αμυμώνης και της UNICEF, που βρίσκονται στο ισόγειο του Golden Hall, με την ευγενική υποστήριξη του εμπορικού κέντρου.

Η 20η Επετειακή Έκδοση του PS4 έχει κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στις 3 Δεκεμβρίου 1994, την ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation. Στο πλαίσιο αυτό, η Sony Computer Entertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει ένα αριθμό από τις επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια θα βρείτε στα περίπτερα της Αμυμώνης και της UNICEF που βρίσκονται στο ισόγειο του Golden Hall.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons