Δωρεά από EFG Eurobank, Όμιλο Λάτση

by Stefanos Kofopoulos • On 28-08-2007 • AT 5:29 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

latsis foundation logo

Χωρίς πολλά λόγια “σε συνεργασία με την ελληνική πολιτεία, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ο Όμιλος Λάτση και η Eurobank [EFGr.AT] Σχετικά άρθρα EFG. Το κόστος του προγράμματος θα ανέλθει σε 60.000.000 ευρώ”. Λεπτομέρειες για το πως, που και πότε θα δωθούν τα χρήματα μπορείτε να διαβάσετε εδώ αλλά περιληπτικά έχουν 3 δράσεις:

  • Δέσμη πρωτοβουλιών για την ανακούφιση των πληγέντων
  • Δέσμη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση και πρόληψη πυρκαγιών
  • Δέσμη πρωτοβουλιών για την αποκατάσταση των δασικών περιοχών

Περιλαμβάνονται όμορφα πράγματα όπως δωρεές στο πυροσβεστικό σώμα, σε ΜΚΟ κλπ. Ένα μεγάλο μπράβο στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, τον Όμιλο Λάτση και τη Eurobank.

[Thanks M.L]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω σχετικά με το δάνειο της μητέρας μου, η οποία ανήκει στους πυρόπληκτους. έχει κάνει αίτηση στη eurobank αλλά δεν υπάρχει απάντηση. παίρνω το θάρρος γιατί χθες βγήκε από το νοσοκομείο Καλαμάτας με καρδιά. δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα και φοβάμαι για αυτή. ούτε και εγώ πλέον δε μπορώ να τη βοηθήσω γιατί έμεινα χωρίς δουλειά. η εταιρία που δούλευα πουλήθηκε. δεν έχω κάποιον να βοηθήσει και ο πατέρας μου είναι άρρωστος. Γνωρίζοντας την ειαισθησίας σας και ξέροντας τα τόσα που έχετε προσφέρει, σάς εκληπαρώ να βοηθήσετε. θα σας είμαστε ευγνώμων και θα προσευχόμαστε κάθε βράδυ για εσάς. Σάς ευχαριστούμε εκ των προτέρων και Σάς παρακαλούμε θερμά. Με μεγάλη εκτίμηση

  2. Και να ήθελα να ζητήσω μια φιλανθρωπία Ύστερα από την “απάντιση” που δώσανε στην κυρια Βασιλοπούλου, το απόφυγα μιας και ήξερα την Απάντηση..Βεβαια δεν είμαστε εγώ και η κυρια. Δημαρχία για μας χαρίζουνε Αυτοκίνητα Χιλιάδων Ευρώ. δεν πειράζει νάνε καλά οι Άνθρωποι..Υπάρχει και θεός δεν θα μας αφήσει να χαθούμε….

Top

Show Buttons
Hide Buttons