Δοκιμές των επερχόμενων τίτλων μέσα από το Xbox Insider Program

by Nikos Kaimakamis • On 10-08-2017 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

H Microsoft απλοποιεί τις διαδικασίες του Xbox Insider Program, έτσι ώστε όλοι να δοκιμάζουν τους νέους τίτλους games προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά. 

Με τη νέα δομή του, το Xbox Insider Program απευθύνεται στους πολλούς, παρόλο που θα υπάρχει μία διαδικασία επιλογής των δοκιμαστών από την Microsoft. To νέο σύστημα περιλαμβάνει τα rings, τα οποία είναι στάδια ομαδοποίησης των όσων συμμετέχουν στο Xbox Insider Program. Όσο πιο ψηλά βρίσκεται κανείς στην ιεραρχία αυτή, τόσο πιο γρήγορα σε σχέση με τους άλλους δοκιμαστές θα μπορεί να δοκιμάζει ένα νέο τίτλο προτού αυτός να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η πιο χαμηλή βαθμίδα είναι το Omega ring και ακολουθούν κατά σειρά τα Delta, Beta, Alpha rings, με το τελευταίο στάδιο να είναι προσβάσιμο μόνο μέσω πρόσκλησης από άλλα μέλη. Η συμμετοχή στο Xbox Insider Program απαιτεί από τον κάθε χρήστη τακτική σύνδεση στο Internet από την κονσόλα του, για να κατεβάσει τα απαιτούμενα updates, ενώ ήδη η Microsoft φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με πολλά game studios προκειμένου να δημιουργηθούν οι ειδικές εκδόσεις των τίτλων τους για το Xbox Insider Program.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όποιος ανήκει σε μία από τις ανώτερες βαθμίδες του Xbox Insider Program, θα μπορεί – εάν το επιθυμεί – να επιλέξει να κατέβει σε ιεραρχία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons