Δοκιμάζουμε το Microsoft Lumia 640 LTE

by Nikos Kaimakamis • On 06-05-2015 • AT 8:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lumia 640 01

Είχαμε στα χέρια μας για εύλογο χρονικό διάστημα το Microsoft Lumia 640 LTE, για το οποίο σας μεταφέρουμε παρακάτω τις εντυπώσεις μας από την επαφή μαζί του.

Ξεκινώντας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, έχουμε ένα Windows Phone 8 smartphone με οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών και ανάλυσης 720×1280 pixels, με 294 pixel per inch. Ο επεξεργαστής του είναι ένας τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 400, χρονισμένος στο 1,2 GHz, με μνήμη RAM 1 GB και με ένα Adreno 305 chip να αναλαμβάνει τα γραφικά.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 8 GB, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με τη χρήση καρτών micro SD. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα με φακό 8 Megapixel, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία ακόμα με φακό 1 Megapixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2500 mAh και οι διαστάσεις του είναι 141,3×72.2×8,8 χιλιοστά, με το βάρος να διατηρείται στα 145 γραμμάρια.

lumia 640 02

Το Microsoft Lumia 640 LTE είναι ένα από τα πρώτα smartphones της εταιρείας που θα πάρουν το update σε Windows 10 Mobile, επομένως εξακολουθεί να αποτελεί μία καλή πρόταση αγοράς, αφού προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία σε αρκετά προσιτή τιμή που δεν ξεπερνά τα 200 ευρώ.

Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι η αυτονομία της μπαταρίας του, η οποία στα χέρια μας προσέφερε τρεις ημέρες συνεχόμενης λειτουργίας. Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο θα δώσουμε τα εύσημα στην Microsoft είναι ο σχεδιασμό του πίσω μέρους που προστατεύει τη συσκευή σαν θήκη, αλλά και στην αξιόλογη οθόνη.

Το Microsoft Lumia 640 LTE είναι μία τίμια πρόταση της αγοράς για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα αξιόλογο all around smartphone με το λειτουργικό του να είναι εύκολο ακόμα και για έναν αδαή χρήστη. Επίσης, οι Here maps που είναι προεγκατεστημένοι προσφέρουν πολύ αξιόλογες δυνατότητες πλοήγησης είτε online, είτε offline.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons