Δοκιμάζουμε το Motospeed F61 Gaming Mouse

by George Polyzos • On 13-07-2017 • AT 11:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

Συνήθως τα περιφερειακά που είναι προσανατολισμένα στο PC gaming διατίθενται σε υψηλές, συχνά απρόσιτες τιμές. Η Motospeed καινοτομεί διαθέτοντας στην ελληνική αγορά ποιοτικά περιφερειακά σε προσιτές τιμές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Motospeed F61, ένα gaming mouse κατηγορίας low end που αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται κανείς να ξοδέψει μια περιουσία για να απολαύσει στον μέγιστο βαθμό την εμπειρία του αγαπημένου του video game.

Το εν λόγω ποντίκι της Motospeed διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό εφαρμόζοντας απόλυτα στο χέρι του χρήση. Παράλληλα διαθέτει αντιολισθητικό scroll button και αισθητήρα laser 2000dpi, στοιχεία που του προσδίδουν εξαιρετική ακρίβεια.

Το Motospeed F61 Gaming Mouse διαθέτει Teflon Pad στην κάτω επιφάνειά του, στοιχείο που δίνει ομαλότερη και πιο σταθερή κίνηση, ενώ τα πλήκτρα προσφέρουν 2,5 φορές μεγαλύτερη ευαισθησία σε σχέση με ένα κοινό mouse. Επιπλέον, η χρήση του Teflon Pad προσδίδει μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά.

Συνολικά, το F61 διαθέτει έξι πλήκτρα (scroll wheel, left button, right button, advance, retreat) ενώ ο οπτικός αισθητήρας μπορεί να ρυθμιστεί σε αναλύσεις 800, 1200 και 2000dpi. Οι διαστάσεις του είναι 124x74x40 χιλιοστά ενώ το βάρος του φθάνει στα 119 γραμμάρια.

Για τη σύνδεση με τον υπολογιστή χρησιμοποιείται επιχρυσωμένο βύσμα USB2.0 με υφασμένο μαγνητικό καλώδιο 5απλής θωράκισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Motospeed F61 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από δεξιόχειρες όσο και από αριστερόχειρες χρήστες.

Το gaming mouse της Motospeed χαρακτηρίζεται τέλος από design υψηλής αισθητικής, ενώ σίγουρα κερδίζει έξτρα πόντους όταν το συνδέσετε στον υπολογιστή σας και μπει σε λειτουργία το εναλλασσόμενων χρωμάτων επιβλητικό σήμα της Motospeed. Το F61 είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac.

Επίσημος διανομέας των προϊόντων της Motospeed στην Ελλάδα είναι η BigTree, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την BigTree συνοδεύονται όπου χρειάζεται από ελληνικές οδηγίες χρήσης και αυτοκόλλητο γνησιότητας επίσημου Ελληνικού διανομέα, ενώ η εταιρεία διαθέτει και εξουσιοδοτημένο service επισκευών όλων των συσκευών.

Τέλος, όλοι όσοι θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν μια συνεργασία με την BigTree θα μπορούν να αποκτήσουν και τη σήμανση «επίσημος μεταπωλητής» στις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών (skroutz, best price) και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons