Δοκιμάζουμε το KAZAM Thunder 345L

by George Polyzos • On 20-03-2015 • AT 10:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Thunder 345L-09

Το Thunder 345L της KAZAM είναι μία από τις νεότερες προσθήκες στο portfolioσυσκευών της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε.

Η συσκευή θεωρείται από την αλυσίδα Γερμανός ως «το φθηνότερο 4G smartphone της αγοράς», αφού διατίθεται στην τιμή των 99 ευρώ. Επιπλέον, το Thunder 345L είναι μια στιβαρή συσκευή με προσεγμένο σχεδιασμό και καλής ποιότητας υλικά.

Φυσικά, με κόστος μόλις 99 ευρώ δεν θα πρέπει να περιμένετε ιδιαίτερα «εξωτικά» υλικά στην κατασκευή του. Αντίθετα θα συναντήσετε ένα smartphoneπου διαθέτει άφθονο πλαστικό, αλλά καλής ποιότητας και με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι.

Thunder 345L-03

Το κάλυμμα της πλάτης της συσκευής είναι κατασκευασμένο από λεπτό πλαστικό με αντιολισθητική υφή που επιτρέπει το άνετο κράτημα χωρίς να γλιστράει το κινητό από το χέρι.

Διαθέτει οθόνη διαγωνίου 4,5 ιντσών τεχνολογίας IPS η οποία αποδίδει ανάλυση 480×854 pixels και 16 εκατ. χρώματα. Πρακτικά η οθόνη ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του μέσου χρήστη με δυνατά χρώματα, ικανοποιητική φωτεινότητα και άμεση απόκριση.

 

Στο εσωτερικό του «κρύβεται» ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 1,3 GHz  με μνήμη RAMμεγέθους 1GB, σε συνδυασμό με 4GB αποθηκευτικού χώρου. Ωστόσο, διαθέσιμα για τον χρήστη είναι μόνο τα 2,1GB με αποτέλεσμα η εκμετάλλευση της υποδοχής για κάρτα μνήμης MicroSD να είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Thunder 345L-02

Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 4.4.2 KitKat σε συνδυασμό φυσικά με όλες τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές που συναντάμε στις συσκευές με το λειτουργικό της Google. Επιπρόσθετα, η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 4.0, WiFi, GPS/GLONASS.

Η μπαταρία της συσκευής είναι αφαιρούμενη με χωρητικότητα 1800 mAh, που επαρκεί για μία ημέρα χρήσης με αρκετή πρόσβαση στο Διαδίκτυο και αρκετή ομιλία. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία η μπαταρία της συσκευής επαρκεί για 9 ώρες ομιλίας  ή για 280 ώρες αναμονής.

Thunder 345L-06

Σε ότι αφορά τις φωτογραφικές του ικανότητες το Thunder 345L ενσωματώνει κύρια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel με LED φλας και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 1,3 Megapixel. Στο μενού διαχείρισης της κάμερας δεν υπάρχει κάποια εξεζητημένη λειτουργία με το User Interface να κρίνεται απλό και κατανοητό. Ενσωματώνει λειτουργίες εγγραφής βίντεο σε ανάλυση HD, touch focus, αναγνώριση χαμόγελου, panorama mode που επιτρέπει την «ένωση» επτά φωτογραφιών και λειτουργία HDR.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η KAZAM Mobile, κατασκευάστρια του Thunder 345L, είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε μόλις το 2013 στη Βρετανία και διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 15 χώρες στην ευρωπαϊκή αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons