Συνελήφθη με “φακελάκι”

by admin • On 29-01-2006 • AT 1:30 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Επ’ αυτοφόρω συνελήφθη επιμελητής από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ο οποίος είχε ζητήσει 1150 ευρώ από την οικογένεια ηλικιωμένης γυναίκας, για να πραγματοποιήσει την εγχείριση καρδιάς στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί η ασθενής. Καθώς αυτή ήταν η δεύτερη φορά, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της ηλικιωμένης, που ο συγκεκριμένος γιατρός ζητούσε “φακελάκι”, αποφάσισαν να μη δεχτούν τον εκβιασμό να απευθυνθούν στην Αστυνομία.[…]

Αυτό μου κάνει κάτι σε “στάχτη στα μάτια του κόσμου” ή “είμαι καλός υπουργός” ή “η κυβέρνηση κάνει σωστά την δουλειά της”. Δεν κατηγορώ κανέναν (!) αλλά σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ την πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε φακελάκι. Όχι πως έχει σημασία για την σύγχρονη Ελλάδα και την πορείας της, εξάλλου ανασχηματισμός έρχεται, αλλά γιατί ο κυριακάτικος ήλιος με έχει ζαβλακώσει τόσο που η σκέψη της σύλληψης με χαλαρώνει και με κάνει να ονειρεύομαι ότι ζω στην Βόρεια Ευρώπη με καλοκαιρία!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το αστείο ξέρεις είναι όταν ο γιατρός είναι “και γαμώ” σε βοηθάει και κάνει άριστα τη δουλειά του, πας να βάλεις στο τέλος απο μόνος σου το χέρι στην τσέπη “έτσι, για να τον ευχαριστήσεις” και σου λέει “ΩΠ! Εδώ θα μαλώσουμε!”

    Το έχω ζήσει, believe me…

  2. Ναι το έχω ακούσει αυτό αλλά στο τέλος το παίρνει.. τουλάχιστον αυτό ξέρω. Αν δεν πάρει όλο το ποσό παίρνει κάτι λιγότερο..

Top

Show Buttons
Hide Buttons