Έκπτωση έως 30% για επισκευές σε iPhone και iPad στα Public

by George Polyzos • On 22-10-2017 • AT 9:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Τα Public βρίσκονται δίπλα σε όλους όσους έχουν πάθος με τα προϊόντα Apple, για τις στιγμές που όλα μπορούν να συμβούν, προσφέροντας έκπτωση έως και 30% σε επισκευές iPhone και iPad.

Για όλες τις απρόβλεπτες καταστάσεις, για τις στιγμές που η συσκευή σας βρίσκεται στο πλυντήριο «ξεχασμένη» στο μπουφάν σας, για τις στιγμές που γίνεται το νέο «παιχνίδι» για το αγαπημένο σας κατοικίδιο ή για εκείνες τις στιγμές που απλά σας πέφτει από τα χέρια, μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Public μπορεί να τα κάνει όλα απλούστερα. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στις συσκευές iPhone και iPad μπορεί να επιλυθεί εύκολα και πάντα με την εγγύηση Public.

Γνωρίζοντας ότι οι κάτοχοι iPhone είναι 23% πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα της συσκευής τους, τα καταστήματα Public προσφέρουν νέες προνομιακές τιμές για την επισκευή των αγαπημένων Apple προϊόντων. Για δυσκολίες στη σύνδεση του Wi-Fi και προβλήματα software, αλλά και για αντικατάσταση οθόνης και μπαταρίας της συσκευής, οι 150 εξειδικευμένοι τεχνικοί μπορούν να δώσουν τη λύση.
• Αλλαγή οθόνης σε όλα τα μοντέλα iPhone από 38,99€
• Αλλαγή μπαταρίας σε όλα τα μοντέλα iPhone από 25,99€
• Αλλαγή οθόνης σε όλα τα μοντέλα iPad από 63€

Επιπλέον, τα καταστήματα Public, με τις υπηρεσίες μεταφοράς επαφών και setup σε iPhone και iPad, φροντίζουν για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, παραδίδοντας το καινούριο επιλεγμένο iPhone ή iPad έτοιμο και σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Για ό,τι και αν έχει συμβεί στα προϊόντα iPhone ή iPad, η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών Public προσφέρει άμεσες λύσεις με προσφορές έως και -30%, εξασφαλίζοντας την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης για κάθε επισκέπτη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons