Η κυρία με τα σκυλάκια

by admin • On 09-12-2005 • AT 2:53 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ

disabled lady with dogs

Κάτι που μου έκανε φοβερή εντύπωση στο Bath είναι αυτή η κυρία που ενώ βρίσκοταν σε βοηθητικό αμαξάκι έβγαλε βόλτα τα σκυλάκια της!

Ξέρω ότι οι φωτογραφίες δεν είναι καλές γιατί η κυρία το γκάζωνε όλη την ώρα αλλά μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για αυτό που λέω.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ >>

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στις πολιτισμένες χώρες ακόμη και οι ανάπηροι, έχουν ίσα προνόμια με τους υπόλοιπους, όπως να μπορούν να κινούνται (με αμαξάκια ηλεκτρικά), να κινούνται με ασφάλεια σε ίσια πεζοδρόμια χωρις λακκούβες, παρκαρισμένα κλπ..ωραίοι και αξιοπρεπείς και γιατί όχι να μην βγάζουν έξω και τα σκυλάκια τους..αλλά να φορτώνονται σε άλλους για το λόγω αυτό..
    Πήγες σε χώρα που σέβεται τον πολίτη..τυχερέ!

  2. Έχω ταξιδέψει σε όλη την Σκανδιναβία αλλά δεν είχα δεί ποτέ κάτι τέτοιο. Μου έκανε εντύπωση οτι παρά το κρύο η κυρία πήγαινε πάνω κάτω με τα σκυλάκια σαν όλα να ήταν μια χαρά.. δεν το έχω συνηθίσει!

  3. Aaaargh!!!! Δεν αντέχω … θα το πω. Πήγες σε “πολιτισμένη” χώρα με κυβέρνηση Blair, στρατό στο Ιράκ (και ποιός ξέρει που αλλού), απαγορευτικές πινακίδες με πρόστιμα, αυξημένα ποσοστά αλκοολισμού και άλλα που βαριέμαι να αναφέρω. Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε το βαρύγδουπο όρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ για αναφορά σε στοιχειώδη δικαιώματα των ΑΜΕΑ (και ίσως στην ποιότητα ζωής). Τα χάλια της Ελλάδας δεν “μεταμορφόνουν” σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

  4. Φίλε Πανάγο συμφωνώ μαζί σου αλλά είμαι σίγουρος ότι η Μαρίνα κινείται στο ίδιο πνεύμα με σένα.

  5. Δεν ξέρω τι να πω!!!! Πώς γίνεται αυτό το πράγμα!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Αγγλία ήμουν.. είναι μάλλον φυσικό για άτομα με ειδικές ανάγκες να απολαμβάνουν την ζωή χωρίς περιορισμούς ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία.

Top

Show Buttons
Hide Buttons