Διπλός φακός κάμερας στο επόμενο iPhone;

by Nikos Kaimakamis • On 26-06-2015 • AT 4:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Apple-iPhone-7-lens

Σύμφωνα με κινεζικές πηγές, η Apple εργάζεται πάνω στην ενσωμάτωση διπλών φακών στην κάμερα του επόμενου iPhone, τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι φήμες ισχυρίζονται ότι ο λόγος που το iPhone δεν έχει αποκτήσει ακόμα dual lens φακό στην κάμερά του, έχει να κάνει με καθυστερήσεις στην γραμμή παραγωγής, προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα και ζητήματα απόδοσης του ίδιου του τηλεφώνου.

Όλα τα προβλήματα αυτά φαίνεται πως έχουν λυθεί, σύμφωνα με το BGR. H Dual Lens κάμερα δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στο επερχόμενο iPhone 6S, αλλά στο επόμενο μοντέλο, το οποίο πιθανότατα θα λέγεται iPhone 7.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple είχε εξαγοράσει την εταιρεία LinX imaging, έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων, τον περασμένο Απρίλιο. Με τη βοήθεια της εταιρείας αυτής εκτιμάται ότι η Apple έχει λύσει όλα τα προβλήματα που είχε με την dual lens τεχνολογία. Το iPhone δεν θα είναι το πρώτο smartphone με αυτή την τεχνολογία, καθώς έχουν παρουσιάσει αντίστοιχες προτάσεις τόσο η HTC όσο και η Samsung.

Σε γενικές γραμμές το iPhone 7 εκτιμάται ότι θα έχει αρκετές σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχό του, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του. Μένει να δούμε ποιες από τις φήμες που διαρρέουν θα επιβεβαιωθούν.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons