Διπλή πίσω κάμερα διαθέτει το Huawei Y7 Prime του 2018

by Nikos Kaimakamis • On 04-04-2018 • AT 9:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Huawei Y7 Prime φιλοδοξεί να προσεγγίσει ευρύ κοινό με την προσιτή του τιμή και τον αξιοπρεπή τεχνολογικό εξοπλισμό του. 

Μπορεί το ενδιαφέρον γύρω από τη Huawei τις τελευταίες ημέρες να επικεντρώνεται γύρω από την παρουσίαση του P20, αλλά η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές για όλες τις… τσέπες. Έτσι, το άρτι αφιχθέν Huawei Y7 Prime θα κυκλοφορήσει σε τιμή κάτω από τα 250 ευρώ, αλλά στην τιμή αυτή θα προσφέρει μία οθόνη Full Vision, όπως την αποκαλεί η εταιρεία, με ανάλυση 720×1440 pixels και με διαγώνιο 6 ιντσών. Μάλιστα, η αναλογία της οθόνης του Huawei Y7 Prime είναι 18:9, στοιχείο που δείχνει τις τάσεις που ακολουθούν πλέον οι κατασκευαστές smartphones.

Στο πίσω μέρος του Huawei Y7 Prime υπάρχει διπλή κάμερα, με την κύρια μονάδα να είναι στα 12 Megapixel, ενώ η δευτερεύουσα μονάδα είναι στα 2 Megapixel. Η μονάδα αυτή χρησιμοποιείται για την μέτρηση της απόστασης των αντικειμένων από την κάμερα, με αποτέλεσμα την καλύτερη φωτογράφιση των πορτρέτων και όχι μόνο. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής υπάρχει μία ακόμα κάμερα στα 8 Megapixel. Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Y7 Prime, έχουμε έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB.

H χωρητικότητα της μπαταρίας του Huawei Y7 Prime είναι 3000 mAh, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι Android Oreo με EMUI 8.0 user interface.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons