Διπλές χρεώσεις από το Apple Pay

by Nikos Kaimakamis • On 23-10-2014 • AT 4:37 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

 

apple-pay-2

Μπορεί το Apple Pay να ισχυρίζεται ότι δεν έχει κρυφές χρεώσεις για τους συνδρομητές του, αλλά εμφανίστηκαν σε ορισμένους χρήστες του διπλές χρεώσεις. 

Ως αποτέλεσμα αυτού, η Bank of America ήδη ξεκίνησε να δίνει επιστροφές χρημάτων σε όσους πελάτες της και συνδρομητές της υπηρεσίας έγινε διπλή χρέωση, σύμφωνα με το Phone Arena. Φαίνεται πως το πρόβλημα ήταν στην υποδομή της τράπεζας και όχι στο σύστημα της Apple, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή δεν είναι μια καλή αρχή για την εν λόγω υπηρεσία κινητών πληρωμών.

Ήδη μέσα στα social media άρχισε να γίνεται λόγος για τα αρνητικά της υπηρεσίας, σύμφωνα με το Phone Arena, με αποτέλεσμα η Apple να αναγκαστεί να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει ότι το πρόβλημα που προέκυψε είναι της τράπεζας και όχι του Apple Pay.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι συνδρομητές του Apple Pay που επηρεάστηκαν από το πρόβλημα αυτό ήταν “εκατοντάδες”, χωρίς να δίνεται ένα απόλυτο νούμερο. Ένας ρεπόρτερ του CNN είχε το ίδιο πρόβλημα και περιγράφει την δυσκολία του να βγάλει άκρη από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Apple Pay, ενώ η Bank of America τον παρέπεμπε στην Apple λέγοντας ότι το πρόβλημα είναι της εταιρείας που παράγει το iPhone και όχι του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Στο τέλος, η τράπεζα δέχτηκε να σβήσει τις διπλές χρεώσεις και να του δώσει πίσω τα εξτρά χρήματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι η χρονιά της Apple φέτος. απ’ το κακό στο χειρότερο

Top

Show Buttons
Hide Buttons