Διπλές κάμερες για το Lenovo Miix 520 με το βλέμμα στραμμένο στο AR

by Nikos Kaimakamis • On 26-11-2016 • AT 11:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Lenovo Miix 510

To Lenovo Miix 520 είναι ένα 2 σε 1 υβρίδιο που θα έρθει για να ανταγωνιστεί το Microsoft Surface Pro 4, ενώ θα έχει και AR δυνατότητες. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας, το Lenovo Miix 520 θα είναι εξοπλισμένο με δύο κάμερες για να μπορεί να υποστηρίζει εφαρμογές ενισχυμένης πραγματικότητας. Το λειτουργικό σύστημα της 2 σε 1 συσκευής θα είναι τα Windows 10, ενώ η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 12.2 ιντσών. Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται και ένα stylus της Wacom για γραφή πάνω στην οθόνη. Οι επεξεργαστές στους οποίους θα είναι διαθέσιμο είναι Intel Core έβδομης γενιάς.

Η μνήμη RAM θα ξεκινά από τα 4 GB και θα φτάνει μέχρι και τα 16 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι SSD και θα ξεκινά από τα 128 GB, φθάνοντας μέχρι και τo 1 ΤΒ. H κύρια κάμερα θα είναι στα 8 Megapixel, η οποία, όμως, θα συνοδεύεται και από μία ακόμα των 2 Megapixel. Θα υπάρχουν τρεις θύρες USB, όλες οι γνωστές μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας και ήχος Dolby Advanced. H μπαταρία του θα προσφέρει ονομαστική αυτονομία 10 ωρών.

Το Lenovo Miix 520 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στον Οκτώβριο του 2017, με την τιμή του μοντέλου στις ΗΠΑ να διαμορφώνεται στα 750 δολάρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons