Διορθωτικό update για την ερυθρή οθόνη στα Samsung Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 28-04-2017 • AT 11:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί να μην εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία τους, αλλά κάποια Galaxy S8 εμφάνισαν κόκκινο χρώμα στην οθόνη τους. 

Η Samsung έσπευσε να διορθώσει το πρόβλημα που παρουσίασαν ορισμένα Galaxy S8, με τη διάθεση του σχετικού update, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να αποστέλλεται απευθείας στις συσκευές των χρηστών. Παρόμοιο πρόβλημα έχει εμφανιστεί και σε μοντέλα του Samsung Galaxy S8 Plus, για το οποίο κυκλοφορεί και το αντίστοιχο update.

To update έχει ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά της Νότιας Κορέας, ενώ θα κυκλοφορήσει αργότερα και σε άλλες αγορές του κόσμου. Η Samsung δεσμεύεται να αντικαταστήσει τις συσκευές του χρήστη σε περίπτωση που δεν είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μετά από την εφαρμογή του firmware update.

Με την εφαρμογή του update, στις ρυθμίσεις της οθόνης θα υπάρχει ένα νέο στοιχείο που θα ρυθμίζει την ισορροπία χρωμάτων στην οθόνη, προκειμένου να μην εμφανίζεται ερυθρή απόχρωση στις άκρες. Η δυνατότητα της πλήρους εφαρμογής της ισορροπίας χρώματος σε όλη την οθόνη είναι ενεργή στη διαμόρφωση Adaptive Display, σύμφωνα με το GSM Arena και άλλες πηγές.

Το ZDNet αναφέρει ότι οι περισσότερες συσκευές που έχουν παρουσιάσει το πρόβλημα έχουν ήδη λάβει το update για τη διόρθωσή του.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top