Διοργάνωση webinar από την Globo

by George Polyzos • On 17-11-2014 • AT 12:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η εταιρεία Globo σε συνεργασία με τη Forrester διοργανώνουν, webinar για την ανάπτυξη εφαρμογών με θέμα «Meeting any mobile app development needs: from app store best sellers to enterprise-grade secure apps».

Βασικά σημεία αναφοράς του webinar θα αποτελέσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η ύπαρξη μίας πλατφόρμας ανάπτυξης mobile εφαρμογών ένα εύρος δυνατοτήτων, έναντι μεμονωμένων λύσεων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες απαιτήσεις, καθώς μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των προγραμματιστών, ενώ παράλληλα είναι εύκολη και ευέλικτη στη χρήση.

Ο κατακερματισμός των πλατφορμών ανάπτυξης mobile applications έχει άμεσο αντίκτυπο στα εργαλεία, τις πλατφόρμες και τις υπηρεσίες για την ανάπτυξη, ενσωμάτωση, υλοποίηση και διαχείριση των mobile εφαρμογών.

Υπάρχουν διάφορες λύσεις για συγκεκριμένες ανάγκες, καθώς και λύσεις που στοχεύουν ειδικές κατηγορίες προγραμματιστών. Μια πλατφόρμα ανάπτυξης mobile applications όμως, που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες και τις κατηγορίες προγραμματιστών διατηρώντας παράλληλα την ευκολία χρήσης και την ευελιξία, αποτελεί την ιδανικότερη λύση.

Οι ομιλητές, κ. Jeffrey S. Hammond, VP/ Principal Analyst Forrester Research και κ. Γιάννης Καραλής, Director of Product Management Globo, θα αναπτύξουν τα πλεονεκτήματα της χρήσης μίας και μοναδικής πλατφόρμας ανάπτυξης mobile app, αλλά και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου στις 17:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν εδώ.

[Δ.Τ. Globo]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons