Διοργάνωση webinar από την Globo

by George Polyzos • On 03-12-2014 • AT 11:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Globo, σε συνεργασίαμε την Forrester, ανακοίνωσε τη διοργάνωση webinar με θέμα «The Evolving Challenges of Enterprise Mobility and Mobile Apps», την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου.

Πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνονται τη σημασία ύπαρξης των Bring Your Own Device (BYOD) και Mobile Device Management (MDM) λύσεων, κάτι που για τις περισσότερες εταιρείες επιτυγχάνεται μέσω ειδικά σχεδιασμένων mobile εφαρμογών που απαντούν στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Μέσω της παρουσίασης επιτυχημένων case studies και παροχής χρήσιμων συμβουλών, οι ομιλητές, κ. Christian Kane, Αναλυτής της Forrester και κ. Yad Jaura, UK Marketing Director της Globo, θα επικεντρωθούν στους τομείς των επιχειρήσεων όπου οι mobile εφαρμογές μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ θα αναλύσουν, επίσης, τις τάσεις που επικρατούν σήμερα στον τομέα του Enterprise Mobility.

Στόχος του webinar «The Evolving Challenges of Enterprise Mobility and Mobile Apps» είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τους τρόπους με τους οποίους μία επιχείρηση μπορεί να δει ουσιαστική βελτίωση μέσω του Enterprise Mobility.

Οι συμμετέχοντες, καθ’ όλη τη διάρκεια του webinar, θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις στους ομιλητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο webinar στο https://attendee.gotowebinar.com/register/1659409699719021313.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons