Διοργάνωση του SAP Forum «Discover Simple»

by George Polyzos • On 11-05-2015 • AT 11:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

sap-hq

Η SAP Hellas με τους συνεργάτες της διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το ετήσιο συνέδριο SAP Forum με κύριο θέμα «Discover Simple».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton, με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία, ενθαρρύνοντας παράλληλα την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο.

Το SAP Forum, έπειτα από αρκετές επιτυχημένες διοργανώσεις, αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και για επαγγελματίες του χώρου. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, καθώς και να διερευνήσουν τη δύναμη των πρωτοποριακών και καινοτόμων λύσεων τεχνολογίας, οι οποίες είναι ικανές να βοηθήσουν την επιχείρησή που εκπροσωπούν να λειτουργήσει απλά και να τρέξει εύκολα, απολαμβάνοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Ένας από τους βασικούς ομιλητές της φετινής διοργάνωσης είναι ο κύριος Pedro De la Rosa, Ισπανός οδηγός Formula 1, ο οποίος μέσα από την παρουσίαση του, θα συσχετίσει πως οι λύσεις λογισμικού μπορούν να οδηγήσουν το πιο τεχνολογικά προηγμένο σπορ του κόσμου,  στη διασφάλιση της επιτυχίας.

Επιπλέον, καταξιωμένοι ομιλητές θα μιλήσουν διεξοδικά για το πώς η «δύναμη» της απλότητας είναι ικανή να μετατρέψει ολοκληρωτικά μια επιχείρηση, σε μια εποχή που η πολυπλοκότητα είναι η δυσκολότερη πρόκληση για τους σημερινούς ηγέτες επιχειρήσεων. Η αύξηση του όγκου των συστημάτων πληροφορικής, των εφαρμογών και των δεδομένων που διαχειρίζεται μια σύγχρονη επιχείρηση αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο τεχνικής πολυπλοκότητας από ποτέ.

Η διαχείριση αυτής της πολυπλοκότητας καταναλώνει πόρους, αποτρέπει την καινοτομία, και βάζει την επιχείρησή κίνδυνο. Έτσι λοιπόν, οι ομιλητές θα προσφέρουν στους παρευρισκομένους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πώς η SAP μπορεί να βοηθήσει στην  απλοποίηση της διαχείρισης, των διαδικασιών και της τεχνολογίας.

[Δ.Τ. SAP Hellas]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons