Δυνατότητα λήψης screenshots με το Xbox One

by Nikos Kaimakamis • On 19-02-2015 • AT 4:06 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Xbox_One_Console_Set

Μία αναβάθμιση λογισμικού, η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τον Μάρτιο, θα δώσει στο Xbox One τη δυνατότητα να λαμβάνονται screenshots από παιχνίδια.

Το PS4 είχε τη δυνατότητα να τραβά στιγμιότυπα από τα games που έπαιζε μαζί του, ενώ τώρα αναμένεται να δοθεί η εν λόγω δυνατότητα και στους Xbox One gamers. Για να τραβήξει κανείς το screenshot αρκεί να κάνει διπλό tap στο πλήκτρο Xbox του χειριστηρίου και μετά να πατήσει το πλήκτρο Y. Με το διπλό tap στο πλήκτρο Xbox, λαμβάνεται το στιγμιότυπο, ενώ με το πάτημα του πλήκτρου Y γίνεται η αποθήκευσή του.

Οι χρήστες του Kinect θα μπορούν να πουν “Xbox, screenshot that” και η κονσόλα αυτόματα θα τραβήξει το στιγμιότυπο. Όλα τα στιγμιότυπα θα μπορούν να αποθηκευτούν στο GameDVR app και από εκεί θα μπορεί ο χρήστης να τα μοιραστεί με άλλους μέσω των κοινωνικών δικτύων. Μέχρι στιγμής, η αναβάθμιση αυτή θα είναι διαθέσιμη πρώτα στους χρήστες του Xbox One preview, ενώ αργότερα, μέσα στον Μάρτιο θα είναι διαθέσιμη για όλους τους κατόχους κονσολών Xbox One.

xbox one screenshot

To επερχόμενο πακέτο αναβάθμισης του Xbox One αναμένεται να έχει και άλλες βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά μόλις γίνει διαθέσιμο σε λίγες εβδομάδες σε όλους τους κατόχους της κονσόλας της Microsoft.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η αναβάθμιση ήρθε εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Την έχω και δίνει άλλη ομορφιά…Καλό.

Top

Show Buttons
Hide Buttons