Δημιουργία πανοραμικών βίντεο με τη Samsung Gear 360

by George Polyzos • On 23-02-2016 • AT 11:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Gear 360 (2)

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την κάμερα Samsung Gear 360, μία κάμερα 360 μοιρών, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία, προβολή και διαμοιρασμό περιεχομένου βίντεο και φωτογραφιών.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Samsung, «η Gear 360 έχει σχεδιαστεί για ταξίδια, για εορταστικές εκδηλώσεις και για κάθε άλλη δραστηριότητα, προκειμένου να παρέχει μία σφαιρική οπτική εμπειρία».

Πιο αναλυτικά, η Samsung Gear 360 έχει εξοπλιστεί με διπλούς φακούς fisheye, οι οποίοι διαθέτουν αισθητήρες εικόνας 15 Megapixel, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράψουν υψηλής ανάλυσης (3840×1920), 360 μοιρών video, το οποίο επιπλέον υποστηρίζει εικόνες 30 Megapixel.

Samsung Gear 360 (1)

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν video και φωτογραφίες με ευρεία γωνία θέασης 180 μοιρών, χρησιμοποιώντας μόνο τη μία πλευρά των φακών της κάμερας. Καθώς έχει κατασκευαστεί για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, η Gear 360 διαθέτει φακούς Bright F2.0, οι οποίοι δημιουργούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πλήρως πανοραμικά videos.

Επιπρόσθετα, η Gear 360 μεγιστοποιεί τη φορητότητα για καταγραφή video εν κινήσει ή για εσωτερικές δραστηριότητες λόγω του ελαφρού, συμπαγούς και σφαιρικού σχεδιασμού της. Ακόμη, διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση τρίποδο, καθώς επίσης είναι συμβατή με ένα εύρος αξεσουάρ και βάσεων, που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην αγορά.

Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της Gear 360 περιλαμβάνεται η ικανότητα συγχρονισμού με ένα Samsung smartphone ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα προεπισκόπησης του περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, καθώς γίνεται η καταγραφή.

Samsung Gear 360 (3)

Επιπλέον η Gear 360 αυτόματα εμαφανίζει καταγεγραμμένο περιεχόμενο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το δουν και να το σώσουν στο smartphone τους ή να το ανεβάσουν και να το μοιραστούν απευθείας μέσω των γνωστών υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης (συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Youtube και Google Street View).

Όλες αυτές οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες μέσω μίας ειδικής mobile εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα Galaxy Apps, Google Play και στο λογισμικό του ηλεκτρονικού υπολογιστή για περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας.

Η Gear 360 είναι συμβατή με επιλεγμένα Samsung smartphones, συμπεριλαμβανομένων των νέων Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Note 5, Galaxy S6 edge και Galaxy S6. Η κάμερα θα είναι διαθέσιμη από το β’ τρίμηνο του 2016 σε επιλεγμένες αγορές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons