Διεύρυνση της παραγωγής του OnePlus 3T Midnight Black Edition

by Nikos Kaimakamis • On 23-03-2017 • AT 2:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H αρχική απόφαση να διατεθεί το OnePlus 3T Midnight Black Edition σε 250 μόνο κομμάτια φαίνεται ότι αλλάζει. 

Συνολικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το GSM Arena, άλλα 250 κομμάτια από το OnePlus 3T Midnight Black Edition θα παραχθούν, αυξάνοντας για λίγο το όριο του limited edition που διέπει αυτή την ειδική έκδοση του smartphone της OnePlus. Η διάθεση των επιπλέον κομματιών του smartphone θα ξεκινήσει από τις 24 Μαρτίου και έπειτα, σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

Το OnePlus 3T Midnight Black Edition διακρίνεται για το έντονο μαύρο χρώμα του, ενώ στα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν παρατηρείται κάποια διαφορά σε σχέση με το απλό OnePlus 3T. Εδώ έχουμε οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, ανάλυσης Full HD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821, μνήμη RAM που φτάνει τα 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB. H αρχική τιμή πώλησης του μοντέλου είναι τα 439 δολάρια στις ΗΠΑ.

Η ειδική έκδοση του OnePlus 3T Midnight Black Edition θα πωλείται αποκλειστικά και μόνο από το Hyberbeast online store στο hbx.com, επομένως δεν θα είναι εύκολο να το αποκτήσει κανείς, καθώς τα διαθέσιμα μοντέλα αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα. Η εταιρεία έχει σημειώσει ότι θα κρατήσει κάποια κομμάτια προς διάθεση από το δικό της online κατάστημα, αλλά δεν διευκρίνισε πότε θα το κάνει αυτό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons