Διεύρυνση της σειρά Music Flow από την LG Electronics

by George Polyzos • On 16-12-2015 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_SH8_SH7

Η LG Electronics είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη διεύρυνση της σειράς Music Flow με τις πιο προηγμένες ηχομπάρες και ηχοσυστήματά της στην επερχόμενη CES 2016, όπως ανακοίνωσε.

Ως νέα μέλη του έξυπνου οικοσυστήματος, δηλαδή της σειράς LG Music Flow, οι νέες ηχομπάρες της LG εντείνουν την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας Home Theater, χάρη στην πλούσια ποιότητα τους ήχου τους και τις ρυθμίσεις ανταπόκρισης. Η LG κατά τη διάρκεια της φετινής CES θα παρουσιάσει επίσης και τα νέα ηχοσυστήματα της σειράς X-Boom, που ολοκληρωμένα πλέον, διαθέτουν μια σειρά από συναρπαστικές νέες λειτουργίες, έτοιμα να αποτελέσουν τον ιδανικό σύμμαχο για πάρτι και εκδηλώσεις.

Οι νέες ηχομπάρες της LG, μοντέλα LG SH8, LG SH7 και LG SH6, προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών, διευκολύνοντας έτσι τους καταναλωτές να επιλέξουν το ηχοσύστημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους. Κάθε ηχομπάρα διαθέτει λεπτό και κομψό σχεδιασμό που εντάσσεται απρόσκοπτα στη διακόσμηση κάθε χώρου.

Ιδανικές για μια εμπειρία Home Theater, οι προηγμένες SH8 και SH7 διαθέτουν ασύρματο subwoofer για βαθιά μπάσα και επιβλητικό ήχο. Το μοντέλο SH6 από την άλλη, αποτελείται από έξι ανεξάρτητες μονάδες δίσκου και χρησιμοποιεί μία καινοτομική δομή αεραγωγού, η οποία αυτόματα αναδεικνύει κάθε βαθύ τόνο, επιτρέποντας έτσι στην SH6 να παράγει δυνατό ήχο από το συμπαγές ενιαίο σύστημα ηχείων της.

Οι νέες ηχομπάρες της LG για το 2016 διαθέτουν λειτουργία one button setup, όπου με το πάτημα ενός κουμπιού η εγκατάσταση του συστήματος Home Theater γίνεται απίστευτα εύκολη, ενώ η πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες απευθείας από το τηλεχειριστήριο απλουστεύει ακόμα περισσότερο όλες τις διαδικασίες. Οι ηχομπάρες υποστηρίζουν επιπλέον τη νέα λειτουργία της εταιρείας Adaptive Sound Control (ASC) που επιτρέπει στις συσκευές να αλλάζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του ήχου για να ταιριάζουν στους διαφορετικούς τύπους των μέσων, προκειμένου να αποδίδουν το μέγιστο από μία μεγάλη ποικιλία περιεχομένων.

Με δυνατότητες αναπαραγωγής ήχου μέσω Bluetooth, Google Cast και Auto Music Play, οι ηχομπάρες έχουν ενισχυμένη δυνατότητα συνδεσιμότητας, διευρύνοντας έτσι τις επιλογές των ακροατών. Τέλος, ,με την υποστήριξη σύνδεσης με Wi-Fi και Bluetooth, οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν αυτόματα τόσο μεταξύ διαφορετικών τύπων περιεχομένου, όσο και τρόπου σύνδεσης, ανάλογα με το τι τους εξυπηρετεί περισσότερο.

Η γρήγορη και άνετη συνδεσιμότητα τους, σε συνδυασμό με τα ασύρματα ηχεία LG Music Flow, επιτρέπουν στις δυνατές νέες ηχομπάρες να αναπαράγουν οποιοδήποτε σχεδόν περιεχόμενο από ένα smartphone, ενώ η εύκολη σύνδεση Bluetooth των ηχείων LG P7 και LG P5 προσφέρουν ένα ασύρματο ηχοσύστημα για συνεχόμενο ήχο, οποιαδήποτε στιγμή.

LG_X-Boom_CM9960

Η LG θα παρουσιάσει επιπλέον τρία νέα ηχοσυστήματα X-Boom στη φετινή CES 2016, δύο μοντέλα LG X-Boom Solo (μοντέλα OM7560 και OM5560) και το μοντέλο CM9960. Τα συστήματα X-Boom αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις ψυχαγωγίας, προσφέροντας δυνατό ήχο και ασύρματη λειτουργία ταυτόχρονα. Τα δύο μοντέλα X-Boom Solo διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα σε ενιαία ηχεία, δίνοντας τη δυνατότητα αναπαραγωγής έντονου ήχου, τέλειου για πάρτι και άλλες μεγάλες συγκεντρώσεις.

LG_X-Boom_OM7560

Χάρη στη λειτουργία Sampler Creator, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφούν κάθε ήχο στο smartphone τους και να το αναπαράγουν ασύρματα στο ηχοσύστημα X-Boom, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να το προσθέσει στη ψηφιακή βάση δεδομένων του και ο DJ να το επιλέγει με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα τρία νέα προϊόντα διαθέτουν επίσης τη λαβή Party Thruster, ώστε να μπορούν οι χρήστες να δημιουργούν πολύχρωμα φωτορυθμικά που συντονίζονται με τους ρυθμούς της μουσικής που αναπαράγεται.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons