Διεύρυνση του Oracle Cloud με έξι νέες υπηρεσίες

by George Polyzos • On 01-10-2014 • AT 3:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

oracle 2

Η Oracle παρουσίασε έξι νέες υπηρεσίες Oracle Cloud Platform που βοηθούν πελάτες και συνεργάτες να αναπτύσσουν και να υλοποιούν νέες εφαρμογές, να επεκτείνουν και να εξατομικεύουν εφαρμογές Oracle SaaS και να μεταφέρουν υφιστάμενες εφαρμογές εσωτερικής εγκατάστασης στο Oracle Cloud.

Η Oracle Cloud Platform επιτρέπει σε πελάτες και συνεργάτες να δημιουργούν νέες εφαρμογές με ευκολία, να επεκτείνουν τις εφαρμογές Oracle SaaS και να μεταφέρουν υφιστάμενες εφαρμογές εσωτερικής εγκατάστασης στο cloud. Επίσης, παρέχει στους πελάτες και τους συνεργάτες την ίδια υποδομή πλατφόρμας με τη μορφή υπηρεσιών (PaaS) με την οποία η Oracle εκτελεί τις δικές της εφαρμογές SaaS και στην οποία βασίζονται πολλοί πάροχοι SaaS.

Βασισμένο στην απόδοση, την αξιοπιστία, την επεκτασιμότητα και την ασφάλεια της Oracle Database, της Java και του Oracle Fusion Middleware, με ενσωματωμένες δυνατότητες multitenancy, εργαλεία ανάλυσης in-memory, υποστήριξη φορητών συσκευών και κοινωνικής δικτύωσης, η Oracle Cloud Platform παρέχει στους πελάτες και τους ISV έναν εύκολο τρόπο για τη μετακίνηση στο cloud.

Ανακοινώνοντας αυτές τις υπηρεσίες, η Oracle διευρύνει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες Platform Services και συμπεριλαμβάνει εργαλεία ανάλυσης μεγάλων συνόλων δεδομένων (big data), ενοποίηση, διαχείριση διαδικασιών, Java Platform, Standard Edition και Node.js.

Οι τελευταίες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Oracle Cloud Platform είναι οι εξής:

  • Oracle Big Data Cloud: Δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να αναλύουν και να επεξεργάζονται τεράστιους όγκους δεδομένων χρησιμοποιώντας το πλαίσιο Hadoop σε μια ασφαλή, ελαστική, διαχειριζόμενη και εύχρηστη πλατφόρμα υποδομής η οποία ενοποιείται απόλυτα με άλλες υπηρεσίες Oracle Cloud.
  • Oracle Mobile Cloud: Δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να φέρνουν γρήγορα στην αγορά εφαρμογές για φορητές συσκευές, με μια υποστηρικτική υποδομή (back end) για φορητές συσκευές βασισμένη στο cloud.
  • Oracle Integration Cloud: Επιτρέπει στους πελάτες τη γρήγορη σχεδίαση, υλοποίηση, παρακολούθηση και διαχείριση ενοποιήσεων από cloud σε cloud και από cloud σε εσωτερική εγκατάσταση, χρησιμοποιώντας μια εμπλουτισμένη και εύχρηστη διεπαφή βασισμένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
  • Oracle Process Cloud: Δίνει στους χρήστες των επιχειρήσεων τη δυνατότητα να σχεδιάζουν, να υλοποιούν, να παρακολουθούν και να βελτιστοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες με σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της ευελιξίας και της παραγωγικότητας.
  • Oracle Node.js Cloud: Επιτρέπει στους πελάτες την εύκολη και γρήγορη υλοποίηση εφαρμογών JavaScript σε συνδυασμό με οποιεσδήποτε απαιτούμενες βιβλιοθήκες σε μια δυναμικά επεκτάσιμη υποδομή Oracle Cloud υψηλής διαθεσιμότητας που ολοκληρώνεται με εργαλεία cloud για συνεχή ενοποίηση και διαχείριση εφαρμογών.
  • Oracle Java SE Cloud: Επιτρέπει στους πελάτες τη γρήγορη υλοποίηση εφαρμογών Java SE 7 ή 8 σε συνδυασμό με οποιεσδήποτε απαιτούμενες βιβλιοθήκες ή πλαίσια σε μια δυναμικά επεκτάσιμη υποδομή Oracle Cloud υψηλής διαθεσιμότητας που ολοκληρώνεται με εργαλεία cloud για συνεχή ενοποίηση και διαχείριση εφαρμογών.

[Δ.Τ. Oracle]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons