Διέρρευσαν εικόνες με τα σχέδια του Samsung Galaxy Note 5

by Nikos Kaimakamis • On 07-07-2015 • AT 11:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Note-5

Το Samsung Galaxy Note 5 διέρρευσε σε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον σχεδιασμό της συσκευής που αντλεί έμπνευση από το Note 4. 

Όλα δείχνουν ότι η Samsung ακολουθεί πολιτική μικρών σχεδιαστικών αλλαγών σε σχέση με το Galaxy Note 4, αφού στην περίπτωση του Note 5, τουλάχιστον όπως εμφανίζεται στις σχετικές διαρροές, δεν πρόκειται να δούμε μεγάλες αλλαγές και τολμηρές επιλογές. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Samsung Galaxy Note 5 άλλωστε, δεν φαίνεται να θέλει πολύ τολμηρά σχέδια, αλλά πιο ήπιες προτάσεις στο design, για μία συσκευή που διακρίνεται για την χρησιμότητά της.

Samsung-Note-5-02

Οι διαστάσεις του Samsung Galaxy Note 5 δεν διαφοροποιούνται αισθητά σε σχέση με το Galaxy S6, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ θα έχουμε μία μπαταρία που δεν θα μπορεί να αφαιρεθεί και εκτιμάται ότι θα έχει συνολική χωρητικότητα 4100 mAh. Σύμφωνα με τις διαρροές, το νέο phablet της Samsung δεν θα είναι εφοδιασμένο με θύρα USB Type-C, αλλά με micro USB, ενώ από τις εικόνες συνάγεται το συμπέρασμα ότι το S-Pen θα βγαίνει αυτόματα από την θύρα του.

Samsung-Note-5-03

Αναλυτικότερα, οι διαστάσεις του Samsung Galaxy Note 5 εκτιμάται ότι θα είναι 153,4 x 77,3 x 10,2 χιλιοστά, με την οθόνη να υπολογίζεται ότι έχει διαγώνιο 5,89 ιντσών, καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του πλαισίου. 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons