Διαθεσιμότητα beta εκδόσεων των λύσεων της ESET

by George Polyzos • On 06-08-2014 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

eset

 

Η εταιρεία δημιουργίας λογισμικού ασφαλείας ESET ανακοίνωσε τις νέες beta εκδόσεις των λύσεων NOD32 Antivirus 8 και Smart Security 8, για οικιακούς χρήστες.

Οι χρήστες προστατεύονται επιπλέον με το νέο τεχνολογικό χαρακτηριστικό, Botnet Protection, που βοηθά στην ανακάλυψη και καταπολέμηση δικτύων botnets όπως το Windigo, καθώς και το βελτιωμένο Exploit Blocker, για την προστασία των συσκευών από malware που εκμεταλλεύεται αδυναμίες zero-day των εφαρμογών.

Οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν ασφαλή τα προσωπικά τους δεδομένα με την λύση Anti-Phishing και, μέσω της πλατφόρμας my.eset.com, να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Anti-Theft για όλες τις συσκευές τους.

Οι νέες λύσεις χαρακτηρίζονται από ισορροπία μεταξύ προστασίας και χρηστικότητας, χωρίς να επιβαρύνουν τη λειτουργία του συστήματος, προσφέροντας έτσι στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ασφαλέστερη τεχνολογία.

Πριν την επίσημη διάθεση των ESET NOD32 Antivirus 8 και ESET Smart Security 8, και οι δύο λύσεις υποβάλλονται σε διεξοδικές δοκιμές. Χάρη στις εκδόσεις BETA, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να δοκιμάσουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τις βελτιώσεις των λύσεων αυτών, που ανοίγουν το δρόμο για τα τελικά προϊόντα, στη σελίδα: www.eset.com/gr/beta/.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons