Διαθέσιμη η έκδοση 4.4 του WordPress

by Nikos Kaimakamis • On 09-12-2015 • AT 1:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

wordpress-hands

To WordPress ανακοινώνει την έκδοση 4.4 του διαχειριστικού του εργαλείου, το οποίο περιέχει μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές. 

Έτσι, στο WordPress 4.4, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία Clifford, τιμώντας τον μουσικό της Jazz, Clifford Brown, υπάρχει ως default θέμα το Twenty Sixteen, το οποίο δίνει μία μοντέρνα νότα στο κλασικό σχέδιο των blogs. Στο WordPress 4.4, η μεγαλύτερη αλλαγή φαίνεται πως έγινε στις εικόνες, οι οποίες είναι πλέον responsive, προκειμένου να εμφανίζονται με τον ιδανικό τρόπο σε όποια συσκευή και αν χρησιμοποιούν οι επισκέπτες του blog ή του site σας.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι με βάση την πλατφόρμα του WordPress είναι κατασκευασμένο το 25% των ιστοτόπων σε παγκόσμιο επίπεδο, επομένως η βελτίωση αυτή στις εικόνες είναι αρκετά σημαντική. Μία άλλη προσθήκη στο WordPress 4.4 είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσης των posts σε άλλα WordPress sites, με τρόπο παρόμοιο με εκείνο που γίνεται η ενσωμάτωση multimedia περιεχομένου.

wordpress-com

Το WordPress 4.4 υποστηρίζει τα Cloudup, Reddit Comments, ReverbNation, Speaker Deck και VideoPress. Στην τελευταία έκδοση υπάρχουν επίσης και αρκετές αλλαγές που δεν φαίνονται, αλλά βοηθούν την καθημερινή αλληλεπίδραση με sites και blogs. Η έκδοση WordPress 4.5 ήδη ετοιμάζεται και αναμένεται να παρουσιαστεί του χρόνου, καθώς το Venture Beat εκτιμά ότι πιθανότατα θα διατεθεί μέσα στον Απρίλιο του 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons