Διαθέσιμο το Facebook Profile Extension Kit

by Nikos Kaimakamis • On 15-04-2016 • AT 11:03 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook

To Facebook Profile Extension Kit είναι ένας νέος τρόπος που έχουν οι developers για να ανεβάζουν profile videos στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο. 

Τρίτοι developers έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις δικές τους εφαρμογές, έτσι ώστε να δημοσιεύουν βίντεο στο προφίλ τους στο Facebook, όπως έδειξε το πιο γνωστό κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη στο πλαίσιο των παρουσιάσεων του F8 Conference.

To Facebook δεν έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για το πώς ακριβώς θα γίνεται αυτό, αλλά έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα από εφαρμογές που θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για την δημιουργία των profile videos, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ηχηρά ονόματα όπως: Instagram, Vine, BeautyPlus, Cinemagraph Pro και άλλα.

Οι developers θα ενημερώνονται, επίσης, μέσω του News Feed τους για το πότε έχει ανέβει ένα βίντεο με τη χρήση μία τρίτης εφαρμογής ή υπηρεσίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο του F8 Conference, τα στελέχη του Facebook τόνισαν ότι το βίντεο γίνεται η απόλυτη δύναμη στο πεδίο του mobile Internet, αφού υπολογίζεται ότι το 70% του περιεχομένου που ανεβαίνει στο Internet από τις mobile συσκευές μας μέσα στα επόμενα έτη θα αφορά αποκλειστικά σε βίντεο. Το Facebook θέλει να παίζει σημαντικό ρόλο στη νέα τάση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons