Διαθέσιμο το Android N Developer Preview 2

by Nikos Kaimakamis • On 14-04-2016 • AT 1:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android-n-2-1

H δεύτερη έκδοση του Android N είναι πλέον διαθέσιμη σε μορφή Developer Preview στο πλαίσιο του προγράμματος Android Beta. 

Αυτή είναι η δεύτερη Developer preview έκδοση του Android Ν, η οποία υποστηρίζει συντομεύσεις που βοηθούν στη γρηγορότερη εκτέλεση ενεργειών της συσκευής. Τέτοιες συντομεύσεις είναι εκείνες που αφορούν στην αποστολή ενός μηνύματος σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή και άλλες παρόμοιες λειτουργίες, όπως είναι το άνοιγμα της εφαρμογής του Facebook απευθείας σε μια συγκεκριμένη σελίδα, ή η αναπαραγωγή ενός συγκεκριμένου επεισοδίου με το άνοιγμα της εφαρμογής multimedia. Για κάθε εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να θέσουν 3 έως 5 συντομεύσεις.

Αυτή τη στιγμή το Android N Developer Preview 2 διατίθεται σε όσους έχουν εγκαταστήσει την πρώτη έκδοση. H νέα έκδοση του Android N περιλαμβάνει και το 3D rendering API Vulkan, το οποίο υποστηρίζει απαιτητικές εφαρμογές νέας γενιάς σε συνδυασμό με ισχυρότερες GPU, ενώ υπάρχει και η υποστήριξη του πρωτοκόλλου Emoji Unicode 9.

To update στη δεύτερη έκδοση γίνεται αυτόματα, ενώ όσοι έχουν μία συσκευή Nexus, μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Android Beta και από εκεί να αποκτήσουν πρόσβαση στις developer preview εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Google. To update σε Android N Developer Preview 2 είναι ένα αρχείο συνολικού όγκου 25,9 MB.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons