Διαθέσιμο στην Ελλάδα το LG F60

by George Polyzos • On 13-11-2014 • AT 11:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

F60_BLACK_3

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διάθεση του LG F60, ενός νέου smartphone συμβατό με δίκτυα LTE, με ισχυρό επεξεργαστή και το βραβευμένο περιβάλλον χρήσης UX.

Πιο αναλυτικά, η νέα κομψή συσκευή προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για αγορές που αναβαθμίζονται σε δίκτυα 4G LTE, αφού συνδυάζει ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή για να ανταποκρίνεται απόλυτα σε όλες τις νέες εφαρμογές, αλλά και το premium UX της LG για μια μοναδική εμπειρία χρήσης.

Το νέο LG F60 διαθέτει Quad-Core επεξεργαστή 1,2GHz και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat, που συνδυάζονται με γρήγορη λειτουργία 4G LTE. Με κομψό σχεδιασμό και λεπτό περίβλημα, οθόνη τεχνολογίας IPS 4,5 ιντσών και μπαταρία 2,100mAh, για ιδανική ισορροπία μεταξύ απόδοσης, βάρους και μεγέθους, προσφέρει μια παραγωγική και διασκεδαστική multimedia εμπειρία.

Τέλος, το νέο smartphone LG F60 είναι εξοπλισμένο με αποκλειστικές λειτουργίες του βραβευμένου UX του LG G3, διαθέτοντας:

  • Gesture Shot, για τη λήψη εντυπωσιακών selfies με ανίχνευση της κίνησης της παλάμης και του κλεισίματός της μπροστά στο φακό, που ενεργοποιεί αυτόματα αντίστροφη μέτρηση για τη λήψη
  • Μπροστινό Flash, για επιπλέον φωτισμό στο πρόσωπο του χρήστη, ειδικά για τις φωτογραφίες selfies
  • Touch & Shoot, λειτουργία με την οποία οι χρήστες απλά αγγίζουν οποιοδήποτε σημείο της οθόνης για να εστιάσουν και να τραβήξουν μία φωτογραφία, με μία μόνο κίνηση
  • Knock Code, αποκλειστική λειτουργία της LG για να ξεκλειδώνει η συσκευή με ευκολία με ένα προσωπικό κωδικό χτυπημάτων εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνεση και ασφάλεια

«Η τεχνολογία και τα δίκτυα 4G LTE έχουν ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσονται και στην Ελλάδα, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες και δυνατότητες στους χρήστες. Η LG, διευρύνοντας περισσότερο τις επιλογές, προσφέρει τώρα και στην ελληνική αγορά μια προηγμένη συσκευή που μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις υποδομές αυτές, προσφέροντας ταυτόχρονα μία premium εμπειρία χρήσης», δήλωσε κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas.

[Δ.Τ. LG Electronics]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons