Διαθέσιμο στην Ελλάδα το gaming monitor LG 24GM77

by George Polyzos • On 09-02-2015 • AT 5:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

LG_Gaming Monitor 24GM77

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διάθεση του νέου gaming monitor 24GM77 στην Ελλάδα, προσφέροντας στους λάτρεις των παιχνιδιών συγκριτικό πλεονέκτημα.

Το monitor 24GM77 διαθέτει πάνελ ανάλυσης Full HD (1920 x 1080) και refresh rate στα 144Hz. Η λειτουργία Motion 240 ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης της οθόνης σε λιγότερο από 1ms, για πιο ομαλή και ρεαλιστική κίνηση ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων σκηνών δράσης.

LG Gaming Monitor 24GM77 _MOTION 240

Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Dynamic Action Sync (DAS), μειώνεται δραστικά η χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), επιτρέποντας στους gamers να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στη δράση της οθόνης. Ακόμα, η λειτουργία Black Stabilizer σταθεροποιεί το μαύρο της οθόνης, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη φωτεινότητα και επομένως την ορατότητα στις πιο σκοτεινές σκηνές.

LG Gaming Monitor 24GM77_Dynamic Action Sync

Το νέο LG 24GM77 διαθέτει ενσωματωμένο Game Pad στο κάτω μέρος της οθόνης με πέντε πλήκτρα και ένα joystick, για τη βελτιστοποίηση της εικόνας ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν οι παίκτες να απολαμβάνουν τα παιχνίδια ακόμα πιο άνετα.

Το Game Pad προσφέρει λειτουργία παιχνιδιού «Game Mode» με 3 επιλογές για τις ρυθμίσεις του κάθε παίκτη, καθώς και 2 FPS και RTS με προκαθορισμένες ρυθμίσεις που μπορούν εύκολα να οριστούν, αυξάνοντας έτσι και τις πιθανότητες νίκης.

LG Gaming Monitor 24GM77 _Flexibility in adjustment

Τέλος, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη εργονομική άνεση για τους χρήστες, το νέο gaming monitor της LG διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της οθόνης, αλλά και περιστροφής της ή κλίσης της ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παίκτη, παρέχοντας υψηλά επίπεδα άνεσης και ευελιξίας.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons