Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Asus Memo Pad 7

by George Polyzos • On 24-07-2014 • AT 3:11 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

ASUS MEMOPAD 7_BLACK

 

Η Westnet Distribution ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στην ελληνική αγορά το Asus Memo Pad 7 ME176CX, το οποίο αποτελεί το πρώτο Android tablet με τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Bay Trail-T Z3745.

Το Asus Memo Pad 7 ME176CX θα διατεθεί στην ελληνική αγορά σε τέσσερα εναλλακτικά χρώματα (μαύρο, λευκό, μπλε και κόκκινο) και στην τιμή των 159 ευρώ. Η συσκευή διαθέτει οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών IPS και ανάλυσης 1280 x 800 pixels, ενώ εξοπλίζεται από δύο κάμερες, την κύρια με αισθητήρα ανάλυσης 2 Megapixel και την δευτερεύουσα με αισθητήρα 0,3 Megapixel.

Ο επεξεργαστής Intel Bay Trail-T Z3745, ο οποίος προαναφέρθηκε, είναι τετραπύρηνος, λειτουργεί στα 64bitκαι χρονισμένος στα 1,86GHz. Επιπλέον, συνοδεύεται από μνήμη RAM μεγέθους 1GB και αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 16GB. Ακόμη, το Memo Pad 7 υποστηρίζει τις τεχνολογίες Bluetooth, Miracast (δηλαδή ικανότητα ασύρματης μετάδοσης ήχου και εικόνας), GPS και Glonass.

Ένα χαρακτηριστικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ενσωματωμένη τεχνολογία Pixel Master της Asus, σχετικά με τη λήψη φωτογραφιών και την «ειδίκευση» στις selfie. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της εν λόγω λειτουργίας η πίσω κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα έως 3 διαφορετικά πρόσωπα και να «τραβήξει» την καλύτερη δυνατή φωτογραφία χωρίς ο χρήστης να κάνει τίποτα παραπάνω από το να στρέψει το tablet προς το μέρος του.

Τέλος, η αυτονομία του Asus Memo Pad 7 ME176CX φτάνει τις εννέα ώρες και χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android KitKat 4.4.2 σε συνδυασμό με το περιβάλλον χρήσης ZEN.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Κάμερα ειναι 5 η κυρια και 2 η εμπρος megapixels αντιστοιχα.

    • Η μία εκδοχή είναι η ενημέρωση από την εταιρεία (2 και 0,3 Megapixel), ενώ η δεύτερη που επισημαίνεις και εσύ είναι από το επίσημο site τους (5 και 2 Megapixel). Έχουμε ζητήσει διευκρίνηση και θα προχωρήσουμε σε ανάλογη διόρθωση.

  2. Εαν εισάγουν την καμερα με τα 2 mp και οχι 5mp θα ειναι λάθος.Ποιος θα αγοράσει ενα tablet με ανάλυση κάμερας που ειχαν τα κινητά πριν απο 8 και ισως περισσότερα χρόνια?

  3. Μόλις ειδα και ελληνικα e-shops που εισάγουν αυτο των 5mp με 157 ευρω.

Top

Show Buttons
Hide Buttons