Διαθέσιμο σε όλους το Microsoft HoloLens

by Nikos Kaimakamis • On 04-08-2016 • AT 1:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HoloLens-hero

Το Microsoft HoloLens ξεκινά την εμπορική του πορεία, σε τιμή που στις ΗΠΑ αγγίζει τα 3.000 δολάρια χωρίς την ανάγκη αίτησης ενδιαφέροντος. 

Η τεχνολογία τελευταίας γενιάς είναι πάντοτε ακριβή και σταδιακά πέφτει η τιμή της όσο περισσότερο εμπορικό γίνεται ένα προϊόν. Το κράνος ενισχυμένης πραγματικότητας της Microsoft βρίσκεται ακόμα σε ένα στάδιο όπου η τιμή του είναι ακριβή, καθώς το λογισμικό που θα το υποστηρίζει είναι υπό δημιουργία.

Οι πωλήσεις του Microsoft HoloLens είναι ανοιχτές σε ΗΠΑ και Καναδά, στην τιμή των 3.000 δολαρίων, χωρίς τη συνοδεία ενός software development kit για τη δημιουργία εφαρμογών. Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να έχει και λογαριασμό στη Microsoft.

H Microsoft εξακολουθεί να τοποθετεί το HoloLens ως ένα προϊόν που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και developers και όχι ως ένα απλό καταναλωτικό προϊόν που θα μπορεί κανείς να το βρίσκει σε όλα τα καταστήματα της αγοράς. Μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί στο μέλλον, αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκεί. Παρόλα αυτά, δέχεται απευθείας παραγγελίες για όσους θέλουν να αποκτήσουν έως και 5 συσκευές HoloLens.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στο TechCrunch, η Microsoft ανακοίνωσε μαζί με την ευρεία διάθεση του HoloLens και το HoloLens Commercial Suite, μαζί με το Kiosk Mode που επιτρέπει τον περιορισμό των εφαρμογών που τρέχει το κράνος.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons