Διαθέσιμο προς downloading το Android O developer preview

by Nikos Kaimakamis • On 22-03-2017 • AT 1:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H πρώτη δοκιμαστική έκδοση του Android O για τους developers είναι διαθέσιμη προς downloading. 

Αυτή είναι η πρώτη επαφή που μπορούν να έχουν οι προγραμματιστές με το Android 8.0, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει το όνομα Oreo, από τα γνωστά μπισκότα και το οποίο αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση κατά τη διάρκεια του Google I/O, τον ερχόμενο Μάιο. Μετά την πρώτη αυτή επαφή με το Android O, οι developers θα δώσουν το πρώτο feedback για τη νέα έκδοση, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Μερικά από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του νέου λειτουργικού είναι οι περιορισμοί του τι μπορούν να κάνουν στο παρασκήνιο οι εγκατεστημένες εφαρμογές για μεγαλύτερη αυτονομία και αυξημένη απόδοση, καθώς και η οπτική ομαδοποίηση των ειδοποιήσεων του Android O, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που φέρνει το Android O είναι η λειτουργία picture in picture, η οποία επιτρέπει την παρακολούθηση ενός βίντεο πάνω από άλλα ανοιχτά παράθυρα και εφαρμογές.

Στη νέα έκδοση του Android αναμένεται να είναι ενισχυμένο το multitasking, ενώ πολλοί αυτοματισμοί θα είναι στη διάθεση του χρήστη. Το Android O θα έχει νέες γραμματοσειρές και θα προσφέρει διευρυμένες επιλογές διαχείρισης της κάθε συσκευής που θα το χρησιμοποιεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons