Διαθέσιμο και πάλι στην Ελλάδα το OnePlus3

by George Polyzos • On 12-09-2016 • AT 3:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplus-3-2

Η OnePlus ανακοίνωσε την εκ νέου διαθεσιμότητα της νέας της ναυαρχίδας OnePlus 3 σε μια σειρά από χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Το OnePlus 3 ανακοινώθηκε επίσημα τον Ιούνιο, αλλά λόγω της ευρύτερης αυξημένης ζήτησης η κατασκευάστρια είχε ανακοινώσει την αναστολή των παραδόσεων σε ορισμένες αγορές μέχρι να εξισορροπηθεί η κατάσταση και να ξεκινήσουν οι παραδόσεις από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Όπως και έγινε.

Οι χώρες στις οποίες επανήλθε η διαθεσιμότητα του OnePlus 3 είναι οι εξής: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Χονγκ Κονγκ.

Το OnePlus 3 διαθέτει οθόνη Full HD Optic AMOLED διαγωνίου 5,5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 820 με μονάδα γραφικών Adreno 530, μνήμη RAM 6GB, αποθηκευτικό χώρο (μη επεκτάσιμο) 64GB.

Σε ότι αφορά τις φωτογραφικές του «ικανότητες» διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 16 Megapixel και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης, ενώ στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκεται κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel. Η μπαταρία του (μη αφαιρούμενη) είναι χωρητικότητας 3.000mAh.

Η ναυαρχίδα της OnePlus διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow με το περιβάλλον χρήσης OxygenOS.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons