Διαθέσιμο και μόνο το Sony PlayStation VR

by Nikos Kaimakamis • On 23-03-2016 • AT 2:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

project morpheus

Η Sony φαίνεται πως άκουσε το αίτημα των καταναλωτών και προσφέρει τη δυνατότητα προπαραγγελίας του PlayStation VR ως μονάδας. 

Αντί για το πακέτο των 500 δολαρίων στις ΗΠΑ με την κονσόλα και το κράνος PlayStation VR, η Sony αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το headset μόνο του και να το συνδυάσουν έτσι με την κονσόλα που ήδη έχουν.

Η τιμή του PlayStation VR στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 399 δολάρια, χωρίς τα χειριστήρια του PS4 ή του PlayStation Move. Για να μπορέσει κανείς να χρησιμοποιήσει το κράνος virtual reality της Sony θα πρέπει να έχει τόσο την PlayStation Camera, όσο και τα χειριστήρια του Move.

Σύμφωνα με το Digital Trends υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την προσφορά της Sony στο πεδίο του virtual reality, ενώ ήδη η ιαπωνική εταιρεία έχει δημιουργήσει και το PlayStation VR Worlds, έναν τίτλο που προσφέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας στον χρήστη.

Το PlayStation VR έχει ενσωματωμένη οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών, τεχνολογίας OLED, ανάλυσης 1080p. Προσφέρει χαμηλότερη ανάλυση από τον ανταγωνισμό, αλλά ως πακέτο με την κονσόλα της Sony, παραμένει μία συμφέρουσα πρόταση στην αγορά, στοιχείο που δικαιολογεί και το μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον που φαίνεται να υπάρχει για αυτό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons