Διαθέσιμο για download το ESET Smart Security 9

by George Polyzos • On 03-06-2015 • AT 8:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

eset

Η  ESET ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμες για download από το κοινό οι εκδόσεις Beta των λύσεών της ESET Smart Security 9 και ESET NOD32 Antivirus 9.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να γίνουν μέλη στο Πρόγραμμα Beta της ESET και να βρεθούν ανάμεσα στους πρώτους που θα δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά Banking & Payment Protection και την προηγμένη λειτουργία Botnet Protection, καθώς και το νέο περιβάλλον εργασίας των λύσεων.

«Οι λύσεις ασφάλειας της ESET για οικιακούς χρήστες είναι γνωστές για τα πολλαπλά επίπεδα προστασίας και τις εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις. Οι πρόσφατες εκδόσεις διαθέτουν ένα ενισχυμένο επίπεδο ασφάλειας, προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να είναι ανέμελος όταν ελέγχει το email του, όταν σερφάρει στο διαδίκτυο ή απολαμβάνει τις online αγορές του» σημειώνει ο Martin Semjan, Product Manager της ESET. «Εκτός  από αρκετά νέα χαρακτηριστικά, και οι δύο νέες λύσεις ESET Smart Security 9 και ESET NOD32 Antivirus 9 διαθέτουν συνολικά επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τις εκτεταμένες δοκιμές  χρηστικότητας».

Στο ESET Smart Security 9, το Banking & Payment Protection προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για online συναλλαγές, με αυτόματες ανιχνεύσεις όταν ο χρήστης επισκέπτεται ιστότοπους τραπεζών ή πληρωμών.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε αυτή την έκδοση Beta:

  • Reputation Evaluator, λειτουργία που αξιολογεί αρχεία και URL από το cloud και μπορεί να εμποδίσει την πρόσβαση βάσει του επιπέδου κινδύνου που έχει η φήμη τους.
  • Υποστήριξη για Υπογραφές Δικτύου (μία επέκταση της υπάρχουσας λειτουργίας Botnet Protection) που επιτρέπει τη γρήγορη πρόληψη της κίνησης κακόβουλων botnet μεταξύ των υπολογιστών χρηστών.
  • Βελτιωμένη διαδικασία ενημερώσεων, που είναι πλέον πιο ευέλικτη. Επίσης, τα νέα χαρακτηριστικά προστασίας προστίθενται αυτόματα με το που είναι διαθέσιμα.
  • Πλήρης υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος Microsoft Windows 10, για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη προστασία.

Επιπλέον, στο ESET Smart Security 9 υπάρχουναρκετέςδοκιμασμένεςλειτουργίεςόπωςτο Anti-Theft, το Anti-Phishing καιτο Advanced Personal Firewall. Επίσης, έχοντας διακριθεί για 89η φορά με το βραβείο «VB100» το Δεκέμβριο 2014, η τεχνολογία ESET NOD32 συνεχίζει να κατέχει το ρεκόρ για το υψηλότερο αριθμό βραβείων «VB100» του Virus Bulletin από κάθε άλλη λύση ασφάλειας στον κόσμο, χωρίς να έχει χάσει κανένα “In-the-Wild” worm ή ιό, από την πρώτη συμμετοχή της στις συγκριτικές δοκιμές, το 1998. Παράλληλα, η τεχνολογία ESET NOD32 κατέχει τη μεγαλύτερη συνεχόμενη σειρά βραβείων VB100 στη βιομηχανία λογισμικού AV.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση early-bird σήμερα, και να γίνουν μέλη στο Πρόγραμμα Beta της ESET για να πάρουν μία πρώτη γεύση από το νέο περιβάλλον εργασίας και τα χαρακτηριστικά των λύσεων ESET Smart Security 9 και ESET NOD32 Antivirus 9.

[Δ.Τ. ESET]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons