Διαθέσιμο για developers το Jolla Tablet

by Nikos Kaimakamis • On 13-08-2015 • AT 10:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

Jolla-tablet-01

To Jolla Tablet ξεκινά να διατίθεται στους developers προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη εφαρμογών για το Sailfish OS. 

To τελικό προϊόν δεν είναι ακόμα έτοιμο, αλλά όσοι υποστήριξαν την καμπάνια άντλησης κεφαλαίων του Jolla Tablet μπορούν να έχουν πλέον στην κατοχή τους ένα από τα μοντέλα προπαραγωγής. To Jolla Tablet είναι μία συσκευή με οθόνη διαγωνίου 7,85 ιντσών, με ανάλυση 2048×1536 pixels και τεχνολογία IPS, ενώ στο εσωτερικό του έχει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom, ο οποίος συνδυάζεται με μνήμη RAM 2 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Jolla Tablet είναι 32 GB, μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD και η χωρητικότητα της μπαταρίας του φτάνει στα 4450 mAh.

Jolla-tablet-02

To λειτουργικό σύστημα με το οποίο είναι εξοπλισμένη η συσκευή, το Sailfish OS, είναι βασισμένο σε μία διανομή Linux, παραμετροποιημένο για συσκευές με οθόνη αφής. Παράλληλα, υποστηρίζει διάφορες χειρονομίες για την εκτέλεση σειράς εντολών, ενώ έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να τρέχει τόσο τις εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για το Sailfish όσο και τις εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για το Android.

Μέχρι σήμερα το Sailfish OS ήταν φτιαγμένο για μικρότερες συσκευές με οθόνες αφής, αλλά με την παρουσίαση του Jolla Tablet μπορεί πλέον να συνεργαστεί και με μοντέλα που έχουν μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons