Διαθέσιμη ως beta η Cortana for Android

by Nikos Kaimakamis • On 25-08-2015 • AT 10:03 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

cortana for android beta new

H Microsoft είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα φέρει την Cortana στο Android και το iOS και τώρα την κάνει διαθέσιμη σε public beta έκδοση για το Android. 

Οι χρήστες των Android smartphones και tablets θα μπορούν να εγκαταστήσουν την ψηφιακή βοηθό Cortana στις συσκευές τους σε beta έκδοση, απολαμβάνοντας την ίδια λειτουργικότητα που έχουν και στον Windows 10 desktop υπολογιστή τους. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η Cortana δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές του κόσμου, κάτι που γίνεται σταδιακά.

Με την είσοδο της Cortana στο Android οικοσύστημα, οι κάτοχοι των συσκευών με το λειτουργικό σύστημα της Google, μπορούν, εάν το επιθυμούν να αντικαταστήσουν το Google Now με την ψηφιακή βοηθό της Microsoft, με ένα διαρκές πάτημα στο κεντρικό πλήκτρο της συσκευής τους.

Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι θέσεις για τους δοκιμαστές της Cortana for Android είχαν ήδη καλυφθεί μέσα από το ειδικό link που τους καλούσε η Microsoft να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στο Android δεν είναι ακόμα δυνατό να πει κανείς “Hey Cortana” και να φέρει στο προσκήνιο την ψηφιακή βοηθό.

Μένει να δούμε την Cortana να μπαίνει σταδιακά και στο iOS οικοσύστημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons