Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η σειρά LG OLED TV Ε6V

by George Polyzos • On 30-06-2016 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

New LG OLED TV 65 E6_photo 4

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά LG OLED TV E6V, η οποία ξεχωρίζει για τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τον καινοτόμο Picture-on-glass σχεδιασμό της.

Η LG OLED E6V διαθέτει τον μηχανισμό LG OLED HDR ο οποίος υποστηρίζει Dolby Vision, προβάλλοντας έτσι πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες με μεγαλύτερη αντίθεση και εντυπωσιακά βελτιωμένα χρώματα. Με περισσότερες από 20 στάσεις φωτεινότητας, το νέο μοντέλο της εταιρείας προσφέρει απόδοση εικόνας με την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο σε σκοτεινό όσο και σε φωτεινό περιεχόμενο, ενώ το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Επιπλέον, τα αυτό-φωτιζόμενα pixel τα οποία ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, δημιουργούν το απόλυτο μαύρο ενώ παράλληλα ζωντανεύουν και αποδίδουν τέλεια τα χρώματα.

New LG OLED TV 65 E6_photo 2

Στο κομμάτι της απόδοσης του ήχου, η LG OLED TV E6V προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο με την υπογραφή της harman/kardon ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία θέασης, ενώ το ενσωματωμένο ηχείο Sound Bar προσφέρει ακουστική προς όλες τις κατευθύνσεις δίνοντας την ευκαιρία στον θεατή να απολαύσει πλούσιο και βαθύ ήχο.

Τέλος, η σειρά LG OLED TV E6V, διατίθεται σε 55 και 65 ίντσες, διαθέτει τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0. η οποία με το βελτιωμένο περιβάλλον, ενώ οι λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες των τηλεοράσεων, αλλάζοντας τα δεδομένα στην οικιακή ψυχαγωγία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons