Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η AOC AGON 240Hz gaming οθόνη

by George Polyzos • On 12-03-2017 • AT 2:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

Η AOC AGON AG251FZ ξεχωρίζει για το ρυθμό ανανέωσης των 240 Hz, το χρόνο απόκρισης 1 ms και το Adaptive-Sync που εξασφαλίζουν ένα απόλυτα ομαλό παιχνίδι χωρίς θαμπάδα στην κίνηση, σκίσιμο ή τρεμόπαιγμα στην οθόνη.

Επιπλέον άνεση στους ανταγωνιστικούς gamers προσφέρουν τα premium χαρακτηριστικά της οθόνης, όπως η εργονομική βάση AOC Ergo Dial Base και το πληκτρολόγιο AOC QuickSwitch.

Με Full HD TN panel 25 ιντσών (16:9 format, 1920 x 1080 pixels), η AOC AGON AG251FZ δεν είναι απλώς μια ελκυστική επιλογή για τους λάτρεις των esports που αναζητούν μεγαλύτερη οθόνη από το συνηθισμένο μέγεθος των 24 ιντσών, αλλά τους προσφέρει και επιπλέον απίστευτα γρήγορη απόδοση οθόνης.

Ο ρυθμός ανανέωσης 240Hz και ο χρόνος απόκριση ενός ms, επιτρέπουν τη διεξαγωγή ενός εξαιρετικά ομαλού παιχνιδιού, ενώ προσφέρουν τέλεια απόδοση γραφικών χωρίς θαμπάδα στην κίνηση κάθε στιγμή, ακόμα και κατά τη διάρκεια γρήγορων σκηνών. Επιπλέον, το Adaptive-Sync συγχρονίζει την οθόνη με συμβατές κάρτες γραφικών προκειμένου να εξαλειφθεί το σκίσιμο ή το τρεμόπαιγμα της οθόνης.

Οι gamers που αναζητούν μέγιστη απόκριση, θα επωφεληθούν επίσης από τη λειτουργία AOC Low Input Lag, η οποία παρακάμπτει το μεγαλύτερο μέρος της εσωτερικής επεξεργασίας βίντεο της οθόνης. Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες μπορούν να δουν τις κινήσεις τους να αντανακλώνται άμεσα στην οθόνη, ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα ανταγωνιστικά παιχνίδια δράσης.

Όπως όλες οι οθόνες της σειράς AGON, έτσι και η AG251FZ διαθέτει μια επιλογή από premium χαρακτηριστικά που αυξάνουν την άνεση, την ευεξία και την απόδοση των επαγγελματιών gamers. Αυτά περιλαμβάνουν μια αναδιπλούμενη βάση στήριξης ακουστικών, την AOC Ergo Dial Base με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης, της περιστροφής και του ύψους (περιλαμβάνεται κλίμακα ύψους) και μια λαβή μεταφοράς. Ακόμη, η τεχνολογία AOC Flicker Free μειώνει το τρεμόπαιγμα για την πρόληψη της καταπόνησης των ματιών κατά τη διάρκεια πολύωρων παιχνιδιών.

Προκειμένου να προσαρμοστεί η εικόνα της οθόνης σε συγκεκριμένα παιχνίδια, η AG251FZ προσφέρει ποικιλία ρυθμίσεων gaming (π.χ. για FPS, αγωνιστικούς και RTS τίτλους) καθώς και την επιλογή AOC Shadow Control που φωτίζει εξαιρετικά σκοτεινές περιοχές χωρίς να επηρεάζεται το υπόλοιπο μέρος της οθόνης. Το πληκτρολόγιο AOC QuickSwitch controller που συνοδεύει την οθόνη, επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή όλων των ρυθμίσεων.

Η AOC AGON AG251FZ είναι διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 499 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons