Διαθέσιμη στην Ελλάδα η σειρά τηλεοράσεων LG UH750V

by George Polyzos • On 06-06-2016 • AT 2:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG UH750V TV series

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά της σειράς τηλεοράσεων LG UH750V με τεχνολογία IPS και διαθέσιμα μοντέλα στις 43, 49 και 55 ίντσες.

Με ευρεία γωνία θέασης, και τεχνολογία HDR Pro, η νέα σειρά LG UH750V προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες καθώς η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί για ακόμα πιο καθαρό και ρεαλιστικό περιεχόμενο σε συνδυασμό με τη λειτουργία ColorPrime Pro.

Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν επίσης την τεχνολογία LG Ultra Luminance, η οποία ενισχύει την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR. Επιπρόσθετα, μέσω του 3D Color Mapping η φυσική απόδοση των χρωμάτων γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ η λειτουργία Local Dimming επιτρέπει τη «διαίρεση» της οθόνης σε διάφορες μονάδες ώστε να προσαρμόζεται το φως προσφέροντας πιο έντονα το μαύρο χρώμα.

Τέλος, ο Ultra Slim σχεδιασμός και το Cinema Screen προσδίδουν κορυφαία αισθητική στο χώρο με ελάχιστο πάχος πλαισίου και μίνιμαλ αποτέλεσμα καθιστώντας δυνατή την παρουσία των μοντέλων της σειράς στο σαλόνι κάθε χρήστη.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH750V είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και ενσωματώνει τη πλατφόρμα webOS 3.0, η οποία διαθέτει αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο για αξεπέραστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons