Διαθέσιμη η υπηρεσία απομακρυσμένης εγγραφής μέσω ΟΤΕ TV GO

by George Polyzos • On 07-08-2016 • AT 9:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

tv remote control

Διαθέσιμη είναι, για όλους τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV που διαθέτουν υβριδικό αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο, η υπηρεσία απομακρυσμένης εγγραφής προγραμμάτων, μέσω του ΟΤΕ TV GO.

Αυτό σημαίνει ότι όπου και αν βρίσκονται, οι συνδρομητές μπορούν να προγραμματίσουν, από το ΟΤΕ TV GO, την εγγραφή μεμονωμένων προγραμμάτων αλλά και ολόκληρων σειρών στον Ηybrid αποκωδικοποιητή τους στο σπίτι, αρκεί ο αποκωδικοποιητής να είναι συνδεδεμένος στο Internet και να είναι ενεργός. H επιλογή απομακρυσμένης εγγραφής είναι διαθέσιμη μέσα από το μενού «πρόγραμμα» στο ΟΤΕ TV GO, από τη λίστα καναλιών ΟΤΕ TV.

Hybrid-Remote-Recording-OTE TV GO-2

Ο συνδρομητής θα πρέπει πρώτα να συνδεθεί με τον λογαριασμό του στην υπηρεσία ΟΤΕ TV GO. Όλες οι εγγραφές είναι διαθέσιμες στο μενού «Ο Λογαριασμός μου/Εγγραφές» από όπου ο συνδρομητής μπορεί να τις διαχειρίζεται (να τις διακόψει, να τις διαγράψει κτλ.) είτε από το OTE TV GO είτε από τον αποκωδικοποιητή του.

OTE-TV-Hybrid-Remote-Recording-OTE TV GO

Οι εγγραφές είναι κατηγοριοποιημένες ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου (Όλες, Απλοί Τίτλοι, Σειρές), ενώ υπάρχει η δυνατότητα να φιλτραριστούν ανάλογα με την κατάστασή τους για ευκολότερη διαχείριση. Η κατάσταση εγγραφής προσδιορίζεται με την ανάλογη σήμανση για ευκολότερη αναγνώριση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons