Διαθέσιμη η εφαρμογή Sound Blaster Connect της Creative

by George Polyzos • On 30-07-2017 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Mobile

Η Creative Technology ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής Sound Blaster Connect για τα φορητά ηχεία Bluetooth Creative Muvo 2 και 2C.

Η εφαρμογή Sound Blaster Connect θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα τα ασύρματα ηχεία τους από μια έξυπνη συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS ή Android.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής Sound Blaster Connect για τη σειρά Muvo 2:

• Προβολή και επιλογή τραγουδιών σε κάρτα MicroSD
Οι χρήστες μπορούν τώρα να δουν τους τίτλους τραγουδιών τους σε μια λίστα στην εφαρμογή Sound Blaster Connect από την έξυπνη συσκευή τους. Αυτό τους επιτρέπει να περιηγούνται εύκολα στα τραγούδια τους και να επιλέγουν αυτό που θέλουν να ακούσουν με ένα πάτημα στην οθόνη – από την άνεση του καναπέ τους.

• Εύκολη εναλλαγή μεταξύ πηγών αναπαραγωγής ήχου
Η εφαρμογή Sound Blaster Connect επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εύκολα την πηγή ήχου που επιθυμούν ανά περίπτωση, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν το ηχείο. Με ένα απλό πάτημα στην κινητή συσκευή τους, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν μέσω Bluetooth από μια έξυπνη συσκευή, AUX-in από ένα music player, USB Audio από τον υπολογιστή τους ή απλά τα τραγούδια στη συνδεδεμένη κάρτα MicroSD.

Η εφαρμογή Sound Blaster Connect για τα Creative Muvo 2 και 2C είναι άμεσα διαθέσιμη για λήψη από το App Store και το Google Play δωρεάν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons