Διαθέσιμη η νέα έκδοση Mojave του λειτουργικού macOS της Apple

by George Polyzos • On 25-09-2018 • AT 1:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Διαθέσιμη είναι πλέον η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές της Apple, MacOS 10.14 ή Mojave, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστή.

Η έκδοση Mojave φέρνει στους χρήστες υπολογιστών Mac μια σειρά από χαρακτηριστικά που αναμένονταν αρκετό καιρό. Σε αυτά περιλαμβάνεται η δυνατότητα επιλογής Dark Mode. Το MacOS 10.14 θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εναλλάσσονται ανάμεσα σε παράθυρα και backgrounds που είναι σε Dark Mode αλλά με «φωτεινό» κείμενο.

Νέο στοιχείο είναι και το Stacks, δηλαδή μία νέα αρχιτεκτονική ταξινόμησης αρχείων η οποία φιλοδοξεί να κάνει ευκολότερη την ομαδοποίηση αρχείων. Άλλο νέο στοιχείο είναι η δυνατότητα χρήσης εφαρμογών του iOS στον υπολογιστή όπως ακριβώς χρησιμοποιούνται και στις φορητές συσκευές της Apple. Η πρώτη ομάδα αυτών των εφαρμογών θα περιλαμβάνει τα Voice Memos, Stocks, Home και News.

Τέλος, η λειτουργία Finder διαθέτει πλέον μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά όπως το Gallery Mode για προβολή και επεξεργασία εικόνων, ενώ παρέχεται η δυνατότητα σημειώσεων πάνω σε έγγραφα κατευθείαν μέσα από το Quick Look.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons