Διαθέσιμη πλέον η διαδραστική οθόνη Jamboard της Google

by Nikos Kaimakamis • On 25-05-2017 • AT 9:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

H Google Jamboard είναι μια οθόνη 55 ιντσών με δυνατότητα προβολής περιεχομένου 4Κ που μπορεί να λειτουργεί ως επιφάνεια εργασίας. 

Το Google Jamboard είναι πολλά παραπάνω από μία οθόνη, καθώς είναι εξοπλισμένο με όλα όσα θα χρειαστεί ένας εργαζόμενος στην καθημερινότητά του, με σύνδεση στο cloud, δυνατότητα πλήρους χρήσης των εφαρμογών του G Suite, ενώ όλοι οι χρήστες του Jamboard μπορούν να γράφουν και να σβήνουν πάνω του, να σχεδιάζουν χωρίς κανένα περιορισμό, απλώς και μόνο χρησιμοποιώντας το χέρι τους. Ουσιαστικά, το Google Jamboard είναι ένας υπολογιστής με οθόνη αφής 55 ιντσών, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε έναν επαγγελματικό χώρο, με τις τιμές του να ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα 4999 δολάρια.

Η βάση του Google Jamboard είναι ειδική και του επιτρέπει να τοποθετηθεί όπου το επιθυμεί κανείς, καθώς έχει ρόδες κάτω, ενώ για να το αποκτήσει κανείς θα πρέπει να πληρώσει 1349 δολάρια στις ΗΠΑ. Το ετήσιο κόστος για την υποστήριξη του Jamboard από την Google με την προσφορά των επί πληρωμή εφαρμογών της Google είναι στα 300 δολάρια μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και στα 600 δολάρια μετά από την ημερομηνία αυτή. Αρχικά το Google Jamboard θα είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ, Αγγλία και Καναδά, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η διάθεσή του και σε άλλες χώρες του κόσμου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons