Διαθέσιμη η έκδοση 1.0 του Vivaldi Browser

by Nikos Kaimakamis • On 06-04-2016 • AT 11:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Vivaldi 1

O Vivaldi Browser παρουσιάζει την έκδοση 1.0 και δηλώνει ότι απευθύνεται σε όλους τους χρήστες που πιστεύουν ότι ο Chrome δεν είναι αρκετός. 

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, ο Vivaldi Browser ήταν σε δοκιμαστική λειτουργία, ενώ τώρα είναι έτοιμος να χαράξει τη δική του διαδικτυακή πορεία ως ολοκληρωμένο προϊόν λογισμικού. Ο Vivaldi είναι δημιουργία προγραμματιστών που είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον Opera Browser, ενώ το βασικό πλεονέκτημά του είναι ότι χρησιμοποιεί πολύ μικρότερο μέγεθος της μνήμης RAM του υπολογιστή για όλες τις λειτουργίες του, σε σχέση με τη μνήμη που καταλαμβάνει ο Google Chrome.

Άλλα στοιχεία που κάνουν ελκυστικό τον Vivaldi Browser είναι η υποστήριξη gestures και η δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας συντομεύσεων στο πληκτρολόγιο για την τέλεση λειτουργιών με αυτοματοποιημένο τρόπο. Η πρώτη έκδοση του Vivaldi Browser είναι διαθέσιμη για Windows, Mac και Linux, ενώ το λογισμικό είναι βασισμένο στο Google Chromium, στοιχείο που σημαίνει ότι υποστηρίζεται η μηχανή Blink και οι επεκτάσεις που μπορεί να βρει κανείς στο Chrome Web Store.

Υπάρχουν ορισμένα νέα στοιχεία που φέρνει ο Vivaldi στο web browsing, όπως η ομαδοποίηση των καρτελών, τα web panels που μπορούν να πάρουν μέσα τους συγκεκριμένα sites, η δυνατότητα λήψης σημειώσεων, τα sessions, που είναι καρτέλες στις οποίες μπορείτε να επιστρέψετε αργότερα και αρκετές επιλογές στον τομέα του ιδιωτικού browsing. Αξίζει να τον δοκιμάσετε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons