Διαθέσιμες στην Ελλάδα οι τηλεοράσεις Xiaomi Mi TV και τα smartphones Xiaomi Mi10

by George Polyzos • On 22-04-2020 • AT 11:50 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Home Electronics Mobile

Η Info Quest Technologies ανακοίνωσε την διάθεση των τηλεοράσεων Xiaomi Mi TV για πρώτη φορά στην ελληνική και κυπριακή αγορά, καθώς και τη διάθεση των νέων Xiaomi Μi 10 smartphones.

Οι ανακοινώσεις της Info Quest έρχονται σε μια χρονική στιγμή που η παραμονή στο σπίτι είναι απαραίτητη και ταυτόχρονα, παρά τον περιορισμό, η ανάγκη για επικοινωνία μεγαλύτερη από ποτέ.

H νέα σειρά smart τηλεοράσεων Mi TV περιλαμβάνει συνολικά 3 μοντέλα: τη Mi LED TV 4S των 55 ιντσών, τη Mi LED TV 4S των 43 ιντσών και τη Mi LED TV 4A των 32 ιντσών. Με λειτουργικό σύστημα Android, θύρες πολλαπλής σύνδεσης, ήχο Dolby και DTS – HD και ανάλυση 4K HDR για τα μοντέλα Mi TV 4S 55 ιντσών και Mi TV 43 ιντσών κάνουν την τηλεθέαση μια ξεχωριστή νέα εμπειρία.

Η νέα σειρά smartphone Mi 10 περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το Mi 10 και το Mi 10 Pro, που ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως τετραπλή κάμερα 108 Megapixel με 8Κ video, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, οθόνη TrueColor με surround ηχητικό σύστημα και υψηλής χωρητικότητας μπαταρία για γρήγορη ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση. Η σειρά Mi 10 διεκδικεί τη θέση του ηγέτη του video στην εποχή του 5G και υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητα σήμερα στο σπίτι, αλλά αργότερα παντού, πιο δημιουργική και πιο απολαυστική από ποτέ.

Οι νέες smart τηλεοράσεις Mi TV είναι άμεσα διαθέσιμες με προτεινόμενες λιανικές τιμές 219, 399 και 549 ευρώ για τα μοντέλα των 32, 43 και 55 ιντσών αντίστοιχα. Τα νέα Mi 10 128GB και Mi 10 Pro 256GB διατίθενται σε προτεινόμενες λιανικές τιμές 849 και 1.099 ευρώ αντίστοιχα και η προ-παραγγελία τους ξεκίνησε στις 10 Απριλίου με δυνατότητα αγοράς από τις 22 Απριλίου από τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi.

Τα νέα προϊόντα υποστηρίζονται όπως και όλα τα προϊόντα Xiaomi με δύο χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που θα βρούμε τις τηλεοράσεις?

  2. Που πωλούνται οι τηλεοράσεις Xiomi mi tv.
    Σε μία γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κανάλια μεταπωλητων .

Top

Show Buttons
Hide Buttons