Διαθέσιμες οι πρώτες εφαρμογές για Android Wear

by George Polyzos • On 04-07-2014 • AT 12:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Android_Wear_Apps

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I/O η εταιρεία διέθεσε το software development kit (SDK) που θα επέτρεπε στους developers να δημιουργήσουν εφαρμογές συμβατές με την πλατφόρμα Android Wear.

Η εξέλιξη ήταν ταχύτατη καθώς ήδη στο Google Play Store έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες εφαρμογές για το Android Wear, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες συμβατές συσκευές δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ενώ και οι παλαιότερες δεν είχαν τύχει της θερμότερης υποδοχής.

Στις 29 πρώτες εφαρμογές συμπεριλαμβάνονται από ενημερωτικές (Guardian και Reuters), μέχρι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης (Pinterest και Glympse) και εφαρμογές μαγειρικής, ταξιδιωτικές και οικονομικής διαχείρισης. Σε αυτό το αρχικό γκρουπ εφαρμογών περιλαμβάνονται και κάποιες προερχόμενες από την ίδια την Google, όπως το Mapsκαι το Hangouts.

Το Android Wear ανακοινώθηκε από την Google μόλις τον περασμένο Μάρτιο και αποτελεί την πλατφόρμα λογισμικού για συσκευές smartwatch. Από τις εταιρείες που έχουν ήδη παρουσιάσει σχετικά προϊόντα, που θα χρησιμοποιούν το Android Wear, περιλαμβάνονται η LG Electronics, η Motorola και η Samsung.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons