Διαθέσιμα τα LG G Pad 8.0 και G Pad 10.1

by George Polyzos • On 26-09-2014 • AT 9:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_G_Pad_8.0_White_Black

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι τα δύο νέα μοντέλα G Pad 8.0 και G Pad 10.1 είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, ενσωματώνοντας τις προηγμένες λειτουργίες και την εμπειρία χρήσης (UX) της LG.

Με οθόνες 8 και 10.1 ιντσών αντίστοιχα, τα νέα tablets της LG διαθέτουν φορητότητα, ισχύ, είναι ιδανικά για multitasking και ταυτόχρονα αποτελούν έναν on-the-go κόμβο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ώστε να ταιριάζουν με άνεση στο lifestyle κάθε χρήστη.

Το νέα μοντέλα διαθέτουν οθόνη με πάνελ IPS ανάλυσης HD, ισχυρό επεξεργαστή 1.2 GHz Quad-Core, μνήμη 16GB eMMC και 1GB RAM, οπίσθια κάμερα 5 Megapixel και μπροστινή κάμερα 1,3 Megapixel.

Το G Pad 8.0 διαθέτει την κατάλληλη ισορροπία απόδοσης και ανταγωνιστικής τιμής, ενώ ενσωματώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά UX του LG G3, προσφέροντας δυνατότητες multitasking και ταυτόχρονα μια εκπληκτικής ψυχαγωγίας.

To G Pad 10.1 διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη της σειράς, με διαγώνιο 10.1 ιντσών, ενώ χάρη στην ισχυρή μπαταρία του 8000 mAh μπορεί να προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε μια καθηλωτική multimedia εμπειρία. Ταυτόχρονα έχει επίσης ενσωματωμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά UX του LG G3, προσφέροντας την πιο premium εμπειρία χρήσης.

LG_G_Pad_10_1_01

Τα νέα μοντέλα G Pad 8.0 και 10.1 διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία QPair 2.0, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για τον συγχρονισμό και τη σύνδεση της συσκευής με άλλες Android συσκευές. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, οι χρήστες μπορούν να συνδέονται μέσω Bluetooth με τα smartphones τους, ώστε να απαντούν στις κλήσεις τους με ακόμα μεγαλύτερη άνεση, να δέχονται ειδοποιήσεις και να στέλνουν γραπτά μηνύματα απευθείας από το G Pad τους.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες των νέων μοντέλων G Pad 8.0 και G Pad 10.1 της LG, προερχόμενα από το UX του G3, είναι:

  • Touch & Shoot: λειτουργία που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών γρήγορα και εύκολα, με απαλό χτύπημα των δαχτύλων σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης για εστίαση και λήψη με μία μόνο κίνηση, μειώνοντας έτσι δραστικά το χρόνο λήψης.
  • Gesture Shot: λειτουργία ανίχνευσης κίνησης για τη λήψη φωτογραφιών selfie ακόμα πιο απλά και διασκεδαστικά. Ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη μπροστά στον φακό, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση 3 δευτερολέπτων πριν τη λήψη των πιο όμορφων και καθαρών selfie φωτογραφιών.
  • Smart Keyboard: τεχνολογία που μετατρέπει την πληκτρολόγηση στο 8 ιντσών tablet τόσο εύκολη όσο και σε ένα smartphone. Η λειτουργία Smart Keyboard μειώνει τα λάθη σε ποσοστό έως και 75%, καταγράφοντας και αναλύοντας τον τρόπο γραφής του χρήστη, ώστε να «αναγνωρίζει» αυτόματα τη λέξη που σκοπεύει να πληκτρολογήσει.
  • Knock Code: η χαρακτηριστική και αποκλειστική λειτουργία ασφαλείας της LG που μετατρέπει την ενεργοποίηση και το ξεκλείδωμα της συσκευής σε μια εύκολη διαδικασία. Επιπλέον, επιτρέπει τη χρήση μέχρι και 4 διαφορετικών κωδικών χτυπημάτων, ώστε τα μέλη μιας οικογένειας να μπορούν να μοιράζονται το G Pad, χωρίς όμως να μοιράζονται ταυτόχρονα και το περιεχόμενο των προσωπικών τους αρχείων.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons