Διαθέσιμα τα Galaxy S6 και S6 Edge, υψηλές οι προσδοκίες της Samsung

by George Polyzos • On 17-04-2015 • AT 11:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

SAMSUNG_GALAXY_S6_3

Σε ειδική εκδήλωση, η Samsung παρουσίασε στο ελληνικό κοινό τα νέα της smartphones Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, τα οποία από σήμερα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα, αναλυτές της αγοράς προέβλεπαν ότι η Samsung θα μπορούσε να επιτύχει πωλήσεις 50 εκατομμυρίων Galaxy S6 και S6 Edge μέχρι το τέλος του 2015, υπολογίζοντας ότι οι νέες ναυαρχίδες θα είναι οι πλέον επιτυχημένες στην ιστορία της κορεατική εταιρείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Samsung που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «The Korea Times», η εταιρεία αναμένει ότι θα έχει επιτύχει πωλήσεις 70 εκατομμυρίων συσκευών, χωρίς να διευκρινίζεται όμως αν αυτές θα αφορούν το 2015 ή αν θα επεκτείνονται και στο 2016.

Μάλιστα, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung, Kwon Oh-hyun, φέρεται να δηλώνει ότι οι πωλήσεις κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας των νέων smartphones ήταν «εντυπωσιακές». Αξιοσημείωτη επίσης είναι η αναφορά ότι αν και ακριβότερο το S6 Edge έχει ιδιαίτερη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, μέχρι τώρα.

GALAXY S6 EDGE_Black Dynamic

Η Samsung είδε το τελευταίο τρίμηνο του 2014 το μερίδιο αγοράς της να πέφτει στο χαμηλότερο επίπεδο των τριών τελευταίων ετών, ενώ την ίδια ώρα η Apple, οριακά, αναδεικνυόταν στον μεγαλύτερο κατασκευαστή smartphones, παγκοσμίως. Άρα, εύλογη είναι η προσπάθεια ανάκαμψης με βασικό όχημα τα Galaxy S6 και S6 Edge.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα δύο κορυφαία smartphones της Samsung είναι κατασκευασμένα από γυαλί και μέταλλο, ενώ διαθέτουν οθόνη 5,1 ιντσών και ανάλυσης 1440 x2560 pixels. Στο εσωτερικό τους «κρύβεται» επεξεργαστής τεχνολογίας 14nm στα 64bit, σύστημα μνήμης LPDDR4 και μνήμη UFS 2.0 που προσφέρουν υψηλή απόδοση και αναβαθμισμένη ταχύτητα, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Σε ότι αφορά τις φωτογραφικές τους ικανότητες, εξοπλίζονται με κύρια κάμερα ανάλυσης 16 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel. Το λειτουργικό σύστημα που έχει επιλεγεί δεν είναι άλλο από το Android 5.0 Lollipop της Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons