Διαθέσιμα και στην Ελλάδα τα OnePlus

by Nikos Kaimakamis • On 05-03-2015 • AT 11:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplus one

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη διάθεση των smartphones της σε 16 ακόμα αγορές στην Ευρώπη, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η Ελλάδα. 

Οι υπόλοιπες χώρες είναι η Βουλγαρία, η Κροατία, η Κύπρος, η Τσεχία, η Εσθονία, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, η Λετονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Μάλτα, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Σλοβακία και η Σλοβενία. Για να γιορτάσει το γεγονός της επέκτασης στις νέες αγορές αυτές, οι επικεφαλής της OnePlus θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από επισκέψεις σε τρεις από τις προαναφερθείσες αγορές.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές πληροφορίες αναφορικά με την διαθεσιμότητα και την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί στην Ελλάδα για την πώληση του OnePlus One, του πρώτου Android smartphone που έχει αναπτύξει η εταιρεία και εκτιμά ότι υπερτερεί σε πολλούς τομείς έναντι πολλών, σημαντικά ακριβότερων ανταγωνιστών του.

Παράλληλα, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2015 και το νέο μοντέλο της εταιρείας, το οποίο εκτιμάται ότι θα ονομάζεται OnePlus Two, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί από την OnePlus, ότι ετοιμάζεται να μπει με ένα ακόμα νέο προϊόν σε μία νέα κατηγορία, η οποία δεν θα είναι ούτε smartwatch, αλλά ούτε και tablet. Το σίγουρο είναι και για τους Έλληνες καταναλωτές, σύντομα τα προϊόντα της OnePlus θα είναι διαθέσιμα απευθείας, χωρίς invites.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons